2777
2789
ممنون عزیز دلم ... الهی آمین🙏🙏خدا خودش نظری کنه رها بشم از اینهمه رنج 

حتما همینطوره.بعدازهرسختی آسانی هست.توکلت به خدا.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
حتما همینطوره.بعدازهرسختی آسانی هست.توکلت به خدا.

عزیزم دو قلو داری؟ چقدر خوشحال شدم خدا حفظشون کنه😍😍😍 خیلی مراقب خودت باش این مدت رو سپری کنی انشالله به سلامت بغلشون کنی.. ارثی داشتید دوقلو یا خدا خواسته؟😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ۳ ماه پیش بچمو توی ۳۴ هفته از دست دادم. بی تابیت طبیعیه منم هنوز گریه میکنم یواشکی و بداخل ...

کسایی که مرده زایی داشتن حالشون از جهت ندیدن بچهشون یه مرحله بهتره تا اونایی که بعد تولد دیدن و ازدست دادن

@آفتابگردووونی

😉

همش خودمو مقصر میدونم عذاب وجدان داره خفه ام میکنه هی میگم شاید اگه اینکارو نمیکردم اگه فلان جا نمیر ...

حس مقصر دونستن یه مرحله از سوگواریه و طبیعیه

بعدا میفهمی مقصر نبودی و هیچ گناهی نداشتی

😉

اره راست میگی باید خودمو آروم کنم.خدا خودش کمکمون کنه .من لکه بینیم قط شده بود ولی باز افتادم به لکه ...

من تا ۴۰ روز لک بودم

بعد ترشحات زرد 

و دارو خوردم و خوب شدم

الانم واژنم خشک شده

😉

اتفاقا خیلی وقتا میومدی تو فکرم همش میگفتم کاش میومد خبر میداد عمل شد یا نه. الهی شکر. هفته چندی؟

بدنیا اورده

من بچه هارو صدا زدم

چرا هیچ کدوم افتخار ندادن و جوابمو ندادن

ادم دلش میگیره

😉

عزیزم دو قلو داری؟ چقدر خوشحال شدم خدا حفظشون کنه😍😍😍 خیلی مراقب خودت باش این مدت رو سپری کنی انشا ...

نه عزیزم دوقلونیست.سال۹۸پسر۲سالموبه خاطر  س ر ط ا ن از دست دادم.سال پیش خدایه پسربهم داد الانم که ماه نهم هستم ویه پسردیگه بهم داد.

اگه یادت باشه من از۹۸ بااین تاپیک بودم ونوشتم.

اگه لایق باشم وخداقبول کنه سرزایمان دعاگوت هستم.که دورت بچه های خشگل وبانمک باشن .🥰🥰🥰شماهم برای بچه های من دعاکن سالم وسلامت باشن.🌿🌿🌿

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
فک کنم دوقلو نباشه

سال پیش وقتی درد زایمان داشتم وتوراه بیمارستان بودم برای تک تک بچه ها دعامی کردم برای شما .باران .مهربان و...یادمه وقتی به اسمت رسیدم گفتم خدایابه شروین هم بچه ی صحیح وسالم بده.

دخترم گفت مامان شروین کیه .خنده ام گرفت .آخه اسم پسره...فکرکردن توهم زدم 😅😅

ان شاءالله نفربعدی آدینه جون باشه.❤

کسایی که مرده زایی داشتن حالشون از جهت ندیدن بچهشون یه مرحله بهتره تا اونایی که بعد تولد دیدن و ازدس ...

شروین جان رفتم پیش پریناتال دکتر اسلامیان. نمیدونم میشناسی یا نه. کارش درسته میگن. گفت که تا یکسال باید فاصله بندازی بین بارداریهات. چون علاوه بر انزیم کبدی اسید صفراویت فوق العاده بالا بوده. گفت کلستازت خیلی وحشی بوده و دوباره تکرار میشه. تو بارداری بعدی باید ۳۰ تا ۳۴ هفته تحت نظر باشی بیمارستان. حالا ناراحتم. اخه سنم زیاده. یکسال خیییلیه.....یکسالم صبر کنم شده ۳۸ سالم

شروین جان رفتم پیش پریناتال دکتر اسلامیان. نمیدونم میشناسی یا نه. کارش درسته میگن. گفت که تا یکسال ب ...

یسال برای ریکاوری نرماله

چون حاملگی بعدی یکم شرایط و استرس و افسردگی خییییلی بالا میره

بزار حالت خوب بشه

سن فقط عدده

یسال اینور و اونور فرقی نداره

مهم نتیجه خوبته

یسال رو با تفریح و دوستایی که تو فاز بچه نیستن و خرید و پیاده روی و ... بگذرون

من الان میگم کاش اون مدت ترکی استانبولی کار میکردم

الان افسوس میخورم به اون تایم مفیدی که از دست دادم

😉

یسال برای ریکاوری نرماله چون حاملگی بعدی یکم شرایط و استرس و افسردگی خییییلی بالا میره بزار حالت خ ...

ممنون عزیزم از حرفات. درست میگی. کار مفید برای انجام دادن زیاده. اتفاقا منم تو فکر کلاس ترکی استانبولی هستم. الان برم بهتره. درست میگی بعدا وقت نمیشه. کلاس ورزش هم میرم. سرکار هم میرم. میتونم تا اونموقع خودمو مشغول کنم فقط نگران سنم بودم که دیگه حالا اونم مهم نیست به قول شما. یعنی چاره ای نیست دیگه. داشتم به رحم اجاره ای فکر میکردم. ولی هزینه ش خیلی زیاده و نمیدونم منطقیه یا نه

ممنون عزیزم از حرفات. درست میگی. کار مفید برای انجام دادن زیاده. اتفاقا منم تو فکر کلاس ترکی استانبو ...

اونجوری باید تخمک کشی شی

۱۰۰تومن  بیشتر برمیداره

تحت نظر دکتر باردار میشی و برات میمونه

نگران نباش

دکتر اسلامیان رو نشناختم

😉