2777
2789
عزیز دلم😔😔 دردت تازست بیتابی ها تو ما هم کشیدیم ذره ذره میفهممت. یاد خودم افتادم که حتی خوابم بمن ...

توکلم به خودشه.اطرافیان خیلی بهم امید میدن.ولی منتظرم برم خونه خودم یه کم با خودم خلوت کنم و گریه کنم تا خالی شم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترم خداروشکر.سعی میکنم فکر نکنم به گذشته.دوس دارم زودتر سرپا شدم و بریم واسه اقدام

خدا رو شکر گلم.. عزیز دلم عجله نکن به خودت استراحت بده هم جسمی هم روحی.‌.

گلم طبیعی بودی؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم😢😢😢 دلم روشنه که زود باردار میشی فقط قوی باش... چندوقته اقدامی؟؟

نی‌نی رز عزیزم کجایی؟

امیدوارم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی و مامان گلی شده باشی😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اره طبیعی بودم.شوهرمم میگه عجله نکن تا رحمت آماده شه

همسرت درست میگه...میدونم و درک میکنم که فقط و فقط باردار شدن مجدد میتونه تسکین قلب شکستمون باشه ولی گلم  عجله نکن و خودت رو تقویت کن،، بعد اقدام...نگران هم نباش دوباره مامان میشی و اینبار به امید خدای سبز و مهربون نی نی سالم و سلامت میاد بغلت و شاهد بزرگ شدنش میشی😍🤲⚘

همسرت درست میگه...میدونم و درک میکنم که فقط و فقط باردار شدن مجدد میتونه تسکین قلب شکستمون باشه ولی ...

امیدوارم.چون واقعا ۶ ماه بهترین روزای زندگیم بود.همه چی عالی بود.هیچ دغدغه ای نداشتم.حیف که عمر شادیمون کوتاه بود.دعا کنین برام

خدایا شکرت
سلام مهربان جان خوبی گلم؟ رفتی عکس رنگی خودت؟

سلام عزیزم فدای تو. شکر خوبم. تو چطوری چند سیکلی جانا؟؟

آره عزیزم رفتم ولی چه رفتنی.. راستش ی کم استرس داشتم ولی نه زیاد.. اول که دهانه رحم باز کرد ی کوچولو دردم اومد من کلا ی کم رو معاینه و تست پاپ حساسم.. بعد که آمپول تزریق کرد باز دردم اومد دکتر گفت متوجه شدی چیزی وارد بشه منم چون درد داشتم گفتم آره..خلاصه عکس گرفت گفت اصلا چیزی وارد نشده تو چطور میگی آره..وااای هستی خیلی کلنجار رفتن و من فقط صلوات میفرستادم..بعدش به همکارش گفت بگو آقای دکتر خودش بیاد منم ترسیدم و شروع به گریه کردن..گفتم تو رو خدا لوله هام بستست؟ گفت نه عزیزم رحمت مدلش ی جوریه که من نمیتونم انجام بدم..وااای من میگی گریه‌هااا...گفتم خانم دکتر من نمیخوام آقای دکتر انجام بده گفت عزیزم ایشون استاد من هستن و بهتر سر در میارن خیالت راحت جایی از بدنت مشخص نیست جز دهانه رحم..آخه یه پارچه سبز کشیده بودن که فقط اون قسمتش باز بود.. دکتر اومد و ی نگاه کرد و خانم دکتر براش توضیح داد که دکتر اینو میبینید و.... منم فقط گریه.. دیدم که دکتر دستکش دست کرد و مشغول شد خیلی ور رفت ..شکممُ فشار میداد که ی دفعه جیغم هوا رفت و حالا خانم فاطمه زهرا س و حضرت ابوالفضل ع با گریه صدا میزدم.. خانم دکتر گفت خدا رو شکر عزیزم تموم شد..بعدش گفت بشین تا دکتر بگه مرخصی.. دوباره بعد از یک ربع ۲۰ دقیقه صدام زندن ی عکس فقط از رو شکم انداختن..بازم گفتن منتظر باش..بازم بعد از ۲۰ دقیقه گفتن آقای دکتر گفتن آب بخور سونو شی..منم که نگران و همسرم هم از من بدتر..خلاصه که آب و آبمیوه خوردم و رفتم سونو.. همون جا از دکتر پرسیدم چی بود مشکلم.. میدونی چی گفت؟؟!!!!

گفت تو دهانه رحمت بسته بود کلا😳 عه دکتر مگه میشه؟! گفت آره.. 😶 گفتم علتش چی میتونه باشه گفت احتمالا عفونت.. گفتم آخه من معاینه شدم چطور ممکنه؟!! گفت بهش فک نکن خدا رو شکر که باز شد و لوله ها هم مشکلی نداشتن.. خلاصه اینم از پروسه‌ی عکس رنگی من😅 

میدونی من سیر خیلی استفاده میکنم واسه تمیز کردن رحم..هر بار که استفاده میکردم بوی سیرُ بلافاصله تو دهان و بینی حس میکردم..ولی آخرین بار که استفاده کردم هیچی حس نکردم گفتم خدایا حتما نی نی دارم.. نگوو نی نی نبوده و عفونت خاانوووم بوده🤣

ای خدا قربونت برم که حال دلم خودت از هر کسی بهتر میدونی و خودت میدونی تو قلبم چه خبره...

اندرون خانه‌ام ابر است و بیرون آفتاب‌!

خدایا عظمتت شکر⚘

خیلی ممنون خاله جون خدا رو شکر خوبه واکسن 6 ماهگیش خیلی اذیتش کرد الهی که هر چه زودتر خدا یه نی نی ن ...

وای الهی بگردمش❤❤

خیلی ممنونم اصلا یادم نمیره گفتی سر زایمانت یاد من افتادی، انشالله عزیز دلم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
عزیز دلم انشاالله که به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع هر چه زودتر شرایط برات محیا بشه و زود زود با ...

وای خوش قلب من ، ازت ممنونم خیلی، انشالله در جواب این خوبیت خیلی زود به خواسته قلبیت برسی عزیزم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نی‌نی رز عزیزم کجایی؟ امیدوارم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی و مامان گلی شده باشی😍🤲

سلام گلم چطوری؟

نه هنوز قسمت نشده☺

تو چخبر ؟ مامان نشدی

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍