2777
2789
اونقد دلم گرفته بود که... ببین چی نوشتم. جان مادر هنوز دلت برای آغوشم تنگ نشده؟ دلت برای بوسه ...

عزیزم😢😢😢

دلم روشنه که زود باردار میشی فقط قوی باش...

چندوقته اقدامی؟؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اونقد دلم گرفته بود که... ببین چی نوشتم. جان مادر هنوز دلت برای آغوشم تنگ نشده؟ دلت برای بوسه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مهربان جان اشکام جاری شد نمیدونم خدا کی صدامونو میشنوه من هر دفعه ضجه میزنم گریه میکنم از خدا میخوام که به همه دوستام و من با هم بچه بده دلمون از عزا دربیاد من تنها نمیخوام همگی با هم خوشحال باشیم همگی با هم آروم بگیریم عزیزم...

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه کن ولی کفر نه.. همسرت هم بیشتر از تو ناراحت نباشه کمتر نیست.. با هم گریه کنید.. واای من وقتی او ...

ممنون عزیزم همسرم همش میگه اگه به خدااعتقاد داری چرام نگو وفقط شکر کن ولی من نمیتونم 

چرا عجله؟من هیچ علمی نداشتم.ماه ۶ ازمایشاتم خوب بود.ماه ۷ اونجوری شد.حتی من بعدا فهمیدم ۲۴ ساعته دفع ...

دخترگلم دوروز توnicuبود ولی ریه هاش حتی بااینکه امپول بتامتازون زده بودم تشکیل نشده بود 

هیچ داروییم مصرف نمیکردم 

ولی خواهرم تو بارداری دومش انوکساپارین و اسپرین استفاده میکرد و مشکلیم برلش پیش نیومد

آخ هستی آخ😭 امروز ی حال دیگه‌ای بودم...دلتنگتر و دلواپستر.. درست مثل روزای اول😭 فقط میگم خدایا خو ...

عزیزم مسمومیت به کرم ربط نداره.از فشار و غلظت خون میاد.بعد هفته ۲۰ میاد.ورم و افزایش وزن هم علایمش هستن

😉

عزیزم😢😢😢 دلم روشنه که زود باردار میشی فقط قوی باش... چندوقته اقدامی؟؟

فدای دلت..انشاالله همگی با هم 🤲

۵ ماه..فقط با خوندن قرآن و دعا و ذکر و صلوت فرستادن آروم میشم.. ولی امروز بد دل تنگ بود بد😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مهربان جان اشکام جاری شد نمیدونم خدا کی صدامونو میشنوه من هر دفعه ضجه&n ...

فدای اشکات عزیزم.. انشاالله خدای مهربون به زودی برامون معجزه میکنه قشنگم🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنون عزیزم همسرم همش میگه اگه به خدااعتقاد داری چرام نگو وفقط شکر کن ولی من نمیتونم 

حق داری عزیزم.. ماها با نی نی هامون ارتباط روحی داشتیم و قبول این اتفاق خیلی برامون سخته.. خدا همسرت برات حفظ کنه و نی نی های سالم و صالح با حکمت و مصلحت خودش بهتون بده🤲

عزیزم مسمومیت به کرم ربط نداره.از فشار و غلظت خون میاد.بعد هفته ۲۰ میاد.ورم و افزایش وزن هم علایمش ه ...

عزیزم منظورم ورم بود که کرم تایپ شد... من خیلی ورم کرده بودم ولی اصلا فشارم بالا نبود همش ۱۱ یا ۱۲..به دکتر و بهداشتم گفتم چرا اینقد ورم دارم اونا هم به آزمایشا نگا میکردن و میگفتن پیاده روی کن و نمک کم بخور.. در حالی که من پیاده رویم داشتم و تو خوردن نمک خیلی پرهیز میکردم.. پس واسه منم به احتمال زیاد مسمومیت بوده که تشخیص ندادن😔  

بارداری اولش چیشد؟زنده موند؟؟؟

نه خواهرم 27هفته زایمان کرد ولی چون دیر فهمیده بودیم و اطلاعی از مسمومیت نداشتیم بچه اش تو 25هفته مونده بود خواهر من فشارش تا 22رفت و 4بار تشنج کرد خدا بهمون رحم کرد

😭😭😭😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فدای دلت..انشاالله همگی با هم 🤲 ۵ ماه..فقط با خوندن قرآن و دعا و ذکر و صلوت فرستادن آروم میشم.. ول ...

حالا وقت داری گلم ۵ ماه که چیزی نیست صبر داشته باش و توکل،انشاالله این ماه مامان میشی...

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍