💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
میدونی من سیر خیلی استفاده میکنم واسه تمیز کردن رحم..هر بار که استفاده میکردم بوی سیرُ بلافاصله تو د ...
بمیرم برات چقدر اذیت شدی عزیزم اگه میدونستی انقدر سخت میشه برات بیهوشی میگرفتی... میگم ما هم نوبرشو اوردیم با این مدل رحم هامون خخخخ هر کدوممون یه شکل بودیم😂 خدا رو شکر رفتی پس وگرنه اقدام این ماهت بی فایده میشد خدا میدونست عفونتت رفع میشد هم دهانه بسته میموند خیلی کار خوبی کردی رفتی...منم امروز ۱۸ سیکل بودم اصلا نرفتم سونو ببینم اصلا فولی بالغ دارم یا نه این ماه دیگه میگن ماهی که عکس میگیری تخمدان یکم ضعیف میشه عملکردش شایدم نه برعکس... منم که کلا این ماه رو برای دل خودم رفتم هروقت دلم خواست وارد رابطه شدم استرسم نداشتیم اصلا اینطور خیلی بهتره... دیگه خبر ندارم ببینم اصلا تخمک خوب داشتم یا نه راستش بهش فکرم نکردم چون خدا بخواد با بدترین شرایطم لطفشو شامل حالت میکنه برای همین زدم به طبل بی عاری این ماه به هیچی فکر نکردم خخخخ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونی من سیر خیلی استفاده میکنم واسه تمیز کردن رحم..هر بار که استفاده میکردم بوی سیرُ بلافاصله تو د ...
عزیزم پس چرا میگن عفونت داشته باشی عکس رنگی انجام نمیدن منم پس برم شاید دهانه رحم منم بستست که دوماهه نشده حتما منم بعد پریودم میرم کجا انجام بدم به نظرتون تهران البته منظورمه
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بمیرم برات چقدر اذیت شدی عزیزم اگه میدونستی انقدر سخت میشه برات بیهوشی میگرفتی... میگم ما هم نوبرشو ...
منم اگه باردار نشم این ماه که بیخیال بودمو همینجوری واسه دل خودم اقدام الکی کردم پریود شم اولین کاری که کنم عکس رنگیه خیلی جواب میده بخدا انشالله شما همین ماه نتیجه بگیرین
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم پس چرا میگن عفونت داشته باشی عکس رنگی انجام نمیدن منم پس برم شاید دهانه رحم منم بستست که دوماه ...
گلم دکتر گفتن احتمالا عفونت باعث بسته شدن دهانه رحم شده... عفونتی که از قبل بوده نه الان...میگفتن انگار، ی پرده جلوی دهانه رو گرفته ..من اصلا نمیدونم چی بود چون نه خارش داشتم..نه سوزش و نه ترشح.. دو ماه قبلش هم سونو واژینال انجام دادم و معاینه شدم که همه چیز نرمال بود..
به نظرم بعد از سقط عکس رنگی واجب. تو هم انجام بده انشاالله که مشکلی نیست و زود باردار میشی⚘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشاالله که همین الان مامانی ولی اگر نبودی حتما برو
اصلا هم نترس چون دردش ی لحظست اونم واسه کسایی که گرفتی دارن.. من بیشتر نگران این بودم که نکنه دیگه باردار نشم بیشتر بی قراریم هم به خاطره این بود..مایع که وارد میشه ی لحظه درد میکنه و تمام.. توکل بر خدا انشاالله هر چی خیر برامون پیش بیاد🤲
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فقط اینکه الان دلم درد میکنه نه درد شدیداا... ی جوری که انگار توش خالی کرده باشن..الهی بمیرم مثل اون ...
اگه زیاد نباشه تحمل کن منم سه روز بعد عکس رابطه داشتم مثل همون درد زیر دلمو گرفت دو روز ولی خودش خوب شد...مسکن اینا استفاده کنی رو روند تخمک گذاری اثر میذاره بیخیال