2777
2789
انشالله سلامته بیخبرمون نزار ..میگم آمینو سنتز حتما باید یه دکتر ماهر انجام بده...منتطر خبر ای خوشیم ...

اره تخصص دکترش خیلی مهمه دکتری که من پیشش میرم همه ازمایشگاها اونو توصیه میکنن هرروز حداقل شش هفت آمینو انجام میده دیگه توکل برخدا 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من سه ماه پیش سزارین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط از بخیه داخلی و رحم میترس ...

حتما صبر کن شش ماه بشه یه معاینه برو بعد اقدام کن دوست من سزارین بود بچش شش ماهه بود دوباره باردار شد شکر خدا مشکلی هم نداشت اما من یکم ترسوام یکسال و نیم بعد دوباره اقدام کردم  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمو پسر عمو    شما چی

پسر دایی دختر عمه.....موقع که رفتم سونو فهمیدم بچم مرده دکتر سونو میگه فامیلی گفتم اره میگه چرا اخه فامیلی ازدواج میکنید گفتم خب قسمت دیه چه میشه کرد

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
پسر دایی دختر عمه.....موقع که رفتم سونو فهمیدم بچم مرده دکتر سونو میگه فامیلی گفتم اره میگه چرا اخه ...

ما که فامیل نبودیم از دو نژاد متفاوت ترک و فارسیم بچمون با بدترین مشکل ژنتیکی متولد شد همه هی میپرسیدن فامیلیدمیگفتیم نه میگفتن پس حتما فولیک اسید به اندازه کافی نخوردید کلا دنبال اینن بندازن تقصیر پدر و مادر اهمیت نده

اره تخصص دکترش خیلی مهمه دکتری که من پیشش میرم همه ازمایشگاها اونو توصیه میکنن هرروز حداقل شش هفت آم ...

تهرانی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ما که فامیل نبودیم از دو نژاد متفاوت ترک و فارسیم بچمون با بدترین مشکل ژنتیکی متولد شد همه هی میپرسی ...

واقعا راست میگی بخدا میگم قدیم چی میخوردن مردم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
تهرانی 

نه تهران نیستم 

نه تهران نیستم 

اگه خوزستانی دکترت کیه.....

اگه خوزستانی دکترت کیه.....

قزوینم دکترم فوق تخصص زنان و پریناتالوژیه دکتر ابوترابی 

کفر نکن خدا گفته توکل کنید اما در کنارش گفته بین موجوداتم انسان عقل داره باید کاراشو با عقل پیش ببره ...

عزیزم محض اطلاعتون عرض میکنم من قبل بارداری مجدد تمام ازمایشات رو انجام دادم و بیشتر از اونچیزی ک میشد تحقیق کردیم و مشاوره رفتیم حتی خون بندناف بچه رو ذخیره کردیم، برای تشخیص بیماری قبل از بارداری به نمونه خون بچه فوت شده نیاز بود که ما نداشتیم ، از تو قبر بچه ام میرفتم خون میاوردم...نمیتونی قبل پیام گذ اشتن یکم حرفتو مزه مزه کنی ...شاید چیزی ک به عقل شما رسیده ب عقل مام رسیده باشه... یعنی ما اینقدر احمق بودیم ک همینجوری بی ازمایش و بررسی رفتیم بچه دار شدیم؟؟! ... یعنی واقعا ذره ای فکر نکردی قبل از پیام گذ اشتن؟؟ ... فقط فکر حمایت از خدا بودی؟...لازم نیست شما کفر و دین رو یاد من بدی ...برو دعا کن بخاطر پیام احمقانه ای ک برای یه مادر درد کشیده گذ اشتید ، بلایی ک سر من اومد سرت نیاد که واییی ب روزگار کسی که ندونسته دیگران رو قضاوت میکنه....😠😠😠 

[QUOTE=99571083]ازمایش ژنتیک هول اگزوم سه نفره باید انجام بدید، شما بچه و شوهرتون[/QU آخه من هیچ نس ...

عزیزم بیماری که پسر من داره MMA CHC هست که یک بیما ی خیییلی نادر محسوب میشه ، متاسفانه برای تشخیص بیماری بچه هایی که پزشک بیماریشون رو تشخیص نداده حتما باید نمونه خون بچه بیمار وجود داشته باشه تا ازمایش ژنتیک هول اگزوم جواب مشخصی بده،،، ازمایشگاه ژنتیک سلاله تهران، دوست من توی فرانسه زندگی میکنه ،خودش ایرانی هست و شوهرش فرانسوی ولی خیلی تصادفی ژن این بیماری در هر دوی اونها بوده و در بچه دومشون طاهر شده... متاسفانه وراثت و ژنتیک خیلی پیچیده است

ما که فامیل نبودیم از دو نژاد متفاوت ترک و فارسیم بچمون با بدترین مشکل ژنتیکی متولد شد همه هی میپرسی ...

😥😥😥....همون دیه این مردم نشد یه بار بدون هیچ حرفی بگن کار خداس و بس ما مقصر نیستیم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
بچه هامن خیلی به دلداریتون نیازدارم خیلی به شماهانیازدارم کمکم کنیدخداحاجت تک تکتونوبده

عزیزم منم خییلی داغون بودم برا همین اقداممو زود شروع کردم هر چند هنوز نتیجه نگرفتم ولی ارومتر شدم.ماهای اول سختم بود الان بهترم چون هر ماه امید دارم و این امید منو زنده نگه داشته.البته موندم چرا اینسری نتیجه نمیگیرم.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.