2777
2789
من میگم باردار بشی بهتره عزیزم بعد آزمایش و سنو بده سلفری اینا این آزمایشهای ژنتیک کامل نیستن فقط هز ...

اره خودمم به این فکر میکنم درسته ریسک اما خب بچه من از لحاظ جسمی مشکل نداشت که بگم چون فامیلم اینطور شده 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فامیلیم  من میخام باردار بشم ولی بعدش همه آزمایش اینا انجام میدم دکتر قلب بهم گفت فولیک اسی ...

نصبتتون چیه هدانا جونم

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
نصبتتون چیه هدانا جونم

دختر عمو پسر عمو    شما چی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به حق علی میشی ومیمونه هداناکلاحامله شدی بروتواستراحت مطلق تکون نخور

ممنونم عزیزم 😚😚😚😚 همچنین شما و همه منتطرا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بسپارید بخدا و دوباره اقدام کنید کم پیش بیاد حتما زوجا مشکل ژنتیکی داشته باشن ما خودمون فقط چند تا کروموروم رو آزمایش دادیم که مشکلی نداشتیم کل ازمایشات رو ازمون نخواستن هزینه اصلی رو بذارید واسه دوران بارداری و ازمایشاتش اخر ماه نوبت امینوسنتز دارم دعا کنید همه چیز خوب پیش بره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من سه ماه پیش سزارین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط از بخیه داخلی و رحم میترسم. ممکنه شش ماه بعد از سزارین دوم باردار شد؟توروخدا یکی جواب بده

کارشناس ارشد حقوق قضایی

شینی جان منم دوماه دکترم دیدحالم بدسونونوشت وازمایش دیدرحمم جوش خورده گفته مشکلی نیست بعددوتاپریودشدن میتونی باردارشی گفت من مریضایی داشتم بعدچهلمشون باردارشدن ولی بهتردوتاپریودبشی گفت رحم زودخودشوبازسازی میکنه خیالت راحت میفهمم چی میگی انشا...زودنی نیت بیادتودلت

مصی جان دکتر راجبه بند ناف چی گف؟ من میترسم بارداری بعدییم دوباره بچمو از دست بدم  اخه من خیل ...

گفت خیلی از جنین ها با سه یا 4دور بند ناف دور گردنشون سالم بدنیا میان. اما پسر من بشدت شیطون بود و دو دور بند ناف دور گردنش اما محکم بوده ک باعث شد راه شریان های تنفسی رو تنگ کنه و اکسیژن رسانی بهش قطع بشه . ب من گفت ک احتمالش بسیار کمه ک دوباره اتفاق بیوفته . من توکلم ب خداست . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بسپارید بخدا و دوباره اقدام کنید کم پیش بیاد حتما زوجا مشکل ژنتیکی داشته باشن ما خودمون فقط چند تا ک ...

انشالله سلامته بیخبرمون نزار ..میگم آمینو سنتز حتما باید یه دکتر ماهر انجام بده...منتطر خبر ای خوشیم🤗🤗

من سه ماه پیش سزارین شدم بچم پر کشید دارم میمیرم میخوام زود باردار بشم فقط از بخیه داخلی و رحم میترس ...

اره شش ماه خوبه اجی زن عموم دوماه بعدش ناخواسته باردار شد....چرا بچتو از دست دادی چند وقتش بود .

گفت خیلی از جنین ها با سه یا 4دور بند ناف دور گردنشون سالم بدنیا میان. اما پسر من بشدت شیطون بود و د ...

انشاله به خدا توکل کن باردار شدی بیا بهمون بگو