2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه  دوستای خوب قدیمی ‌جدید 

امیدوارم همتون حالتون خوب باشه 

من یک مدت نمیتونم کانکت بشم بع اکانتم 

دلم برای همه دوستای قدیمی تنگ شده امیدوارم همه اتون مادر شده باشین 

یکی خبرا رو بده لطفا کیا مامان شدن ؟ 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
سلام عزیزم خداروشکر ، دوهفته پیش باز دوباره خونریزی کردم چهار روز بیمارستان بستری بودم سرویکسم که مث ...

عزیزم استرس این روزا طبیعیه . اما استرس طول سرویکس رو نداشته چون نزدیک ب زایمانه برای دکتر اهمیتی نداره.

درباره آب دور جنین دقیقا مشکل من بود از ۳۱ هفته هر هفته سونو میشدم و سرم وصل میکردم و آب و مایعات فراوون.از ۳۵ هفته به بعد آب دور جنین زیاد نمیشه کم میشه بخاطر همین فقط باید حواست ب حرکات نی نی باشه و مایعات بخوری و همون مقدار و حفظ کنی عزیزم.انشاله بخیر میگذره سعیده جان.انشالله دکترتم از ۳۸ هفته به بعد تصمیم زایمان میگیره . چون کمیسیون برای من بخاطر سابقه قبلی زایمانم ختم بارداری رو تو ۳۹ هفته زده بودن.من ۳۸ هفته و ۴ روز زایمان کردم.

انشالله این چند روزم میگذره و ثمره شو میبینی❤❤❤❤الهی آمین

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم پسرم 18 روزه که به دنیا اومده 3 هفته زودتر سزارین شدم بد جوری حالم بد شد و روز 17 پسرم به ...

الهی عزیزم بسلامتی قدمش پر خیر و برکت 

زیر سایه اول خدا و بعد پدر و مادر بزرگ شه مامان مهربانند 🙏🙏🙏

انشالله برطرف شده باشه گلم . آرتا هم زردی اومده بود پایین دوباره رفت بالا اما چون ازمایش داد و کبد تیروئید مشکل نداشت گفت تا سه ماه هم طبیعیه نگران کننده نیست . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام به همه  دوستای خوب قدیمی ‌جدید  امیدوارم همتون حالتون خوب باشه  من یک مدت نمیت ...

سلام اذر جون خوبی ؟مهرا ومصی خداروشکر زایمان کردن ..تو در چه حالی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم استرس این روزا طبیعیه . اما استرس طول سرویکس رو نداشته چون نزدیک ب زایمانه برای دکتر اهمیتی ند ...

مرسی از راهنمایت گلم یک هفته اب فرواوون اب میوه میخورم امروز رفتم ۸ شده بود گفت همینجور ادامه بدم ولی مواظب حرکاتش باشم انشالله بخیر بگذره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام به همه  دوستای خوب قدیمی ‌جدید  امیدوارم همتون حالتون خوب باشه  من یک مدت نمیت ...

سلام اذر جون خوبی عزیزم دلتنگتیم دختر کجایی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم