2777
2789
دوستان میشه خواهش کنم برای دوستمان سعیده جان دعا کنید هم خودش هم بچش صحیح وسلامت باشن  دچار خون ...

سلام خدا رو فسم میدم به تک تک آیه های قرآن دوستمون و همه ی عزیزان باردار به سلامتی زایمان کنن و جگرگوشهاشون رو به سلامتی و خوشی بغل کنن و غم از دل و جانشون بره و اشک شادی بریزن و دلشون مالامال از لطف خدا باشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدا رو فسم میدم به تک تک آیه های قرآن دوستمون و همه ی عزیزان باردار به سلامتی زایمان کنن و جگرگ ...

سلام عزیزم 

نتونستم تگت کنم . خوبی گلم؟ در چ حالی تو دلی چطوره؟؟؟؟؟ 😍😍😍😍

زایمانت طبیعیه یا سزارین؟؟؟ دیگه چیزی نمونده بیاد بغلتا❤❤🤗🤗🤗

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دوستان خوبم امروز بعداز ظهر دوباره از بیمارستان بهمون زنگ زدن که فردا انتقال جنینم قطعی شده.خیلی خوشحال شدم والان تهران هستیم.اومدم خونه برادر شوهرم که صبح ساعت هفت ونیم باید بیمارستان باشم.به لطف دعاهای شما دوستان خودبخود کارم درست شد.وگرنه باید پنج شنبه انتقال میدادم که موقع برگشت به خاطر تعطیلات به مشکل برمیخوردیم.آخه خونه برادر شوهرم طبقه چهارم هست وآسانسور هم نداره که دوباره بیام اینجا.باید تو ماشین دراز بکشم وبرگردیم.

خیلی دوستون دارم.اینجا همه همدرد هستیم واز دل همدیگه بابت از دست دادن عزیزانمون ناراحتیم.باهم درددل میکنیم وهمدیگه رو درک میکنیم.دوست داشتم اولین کسایی باشین که خبر انتقال جنین روبهتون میدم .آخه به همه گفتم داریم میریم تهران دکتر چک کنه ببینه چند وقت دیگه انتقال دارم.نمیخواستم دوباره اونها را دچار استرس بکنم.

میدونم از ته دلتون برام دعا میکنید.ممنونم ازتون.خدا حاجت دلتون رو بده.

دوستان خوبم امروز بعداز ظهر دوباره از بیمارستان بهمون زنگ زدن که فردا انتقال جنینم قطعی شده.خیلی خوش ...

الهی خدا پشت و پناهت باشه گلم کلی از خودت مراقبت کن تا میرسی خونت دوباره برات دعا میکنیم🙏🏼

سلام عزیزم  نتونستم تگت کنم . خوبی گلم؟ در چ حالی تو دلی چطوره؟؟؟؟؟ 😍😍😍😍 زایمانت طبیعیه ی ...

سلام عزیزم پسرم 18 روزه که به دنیا اومده 3 هفته زودتر سزارین شدم بد جوری حالم بد شد و روز 17 پسرم به خاطر زردی بالا بیمارستان بستری شد و خدا رو شکر حال مرخص شده و آروم کنارم خوابیده فردا قراره دویاره ببرمش آزمایش برام دعا کنید زردیش خوب شده باشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
دوستان خوبم امروز بعداز ظهر دوباره از بیمارستان بهمون زنگ زدن که فردا انتقال جنینم قطعی شده.خیلی خوش ...

عزیزم خدا هر آنچه که دلت می خواد و خواسته ی دلت هستش با حکمت خدا یکی باشه 

دوستان میشه خواهش کنم برای دوستمان سعیده جان دعا کنید هم خودش هم بچش صحیح وسلامت باشن  دچار خون ...

ایشالله که خدا پشت و پناهش باشه و محافظ خودش و نینیش باشه. ما همه واسش دعا میکنیم. ایشالله که به حق حرمت همین دهه ی محرم به خیر بگذره🙏🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

ایشالله انتقالت به سلامتی با موفقیت باشه عزیزم به حق حرمت این ماه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

خدا رو شکر دوستم. انشاالله به سلامتی انتقال میدی و با خبر بارداریت خوشحالمون میکنی. مراقب خودت باش و به خدا توکل کن. بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🌹 

امشب شب حضرت قاسم...خدا رو قسم میدم به حرمت این شبها و حضرت قاسم خطری دوستمون و تو دلیش تهدید نکنه و هر دوشون سالم و سلامت باشن. 

سوره ناس و آیت الکرسی خوندم عزیزم. انشاالله که نوزادش سالم و سلامت بغل میگیره و سالیان سال کنار هم روزای قشنگ و خاطر انگیز میسازن. آمین.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🌹 🌹 

[QUOTE=152402030]سلام عزیزم پسرم 18 روزه که به دنیا اومده 3 هفته زودتر سزارین شدم بد جوری حالم بد شد و روز 17 پسرم به ...[/QUOTE

نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیش باشه و سالیان سال با سلامتی و آرامش کنار هم سعادتمند باشید عزیزم. نگران نباش انشاالله که به حرمت این شبها مشکلی نیست گلم. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🌹 

سلام دوستای خوبم ،،از ته دل از خدا میخام زایمان موفقی داشته باشید ،،اونایی هم که در حال اقدامن بزودی بارداری موفی داشته باشن ،،اونایی هم که مث خودم تازه داغ دار شدن  خدا زودتر به دلشون خوشی و شادی ببخشه ..

بقران من دیونه شدم ..شب هایی که با گریه و زاری نمیفهمم کی خابم میبره ..از همه چیز بیزار شدم 

اونایی که این روزا رو گذروندین کی این دردا تموم میشن 

بخدا بعضی وقتا همهووجودم آتیش میگیره