2777
2789
من که میترسم دوباره همین اتفاق تکرار بشه یا دکتر زبونم لال اجازه بارداری بهم نده هیچ وقت یا باردار ن ...

عزیزم مطمئن باش مشکل بارداری نداری تو اخه چرا این فکر رو‌میکنی؟ تو که باردار شدی پس مشکلی نداری! خیلی از ناهنجاری ها نارسایی ها هست که با غربالگری و سونوگرافی ها معلوم نمیشه. حتما پیگیر باش دکتر برو ببین چی لازمه مصرف کنی تا اقدام بعدی اگه دوست داری زود باردار شی دوباره. ما اینجا همه درکت میکنیم عزیزم

من که میترسم دوباره همین اتفاق تکرار بشه یا دکتر زبونم لال اجازه بارداری بهم نده هیچ وقت یا باردار ن ...

عزیزم من الان تایپکات خوندم عکس سنو ان تی رو گذاشته بودی عدد ان تی بالا بوده ۲.۲۰بوده .اکو قلب شدی ؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.

اومدم بگم من بچمو وقتی چهار ماهش بود بخاطر سندرم داون مجبور شدم سقط کنم.خیلی روزای سختی رو تجربه کردم و خیلی ناامید بودم.اما به لطف خدا بعد از کمتر از سه ماه که دوباره اقدام کردم همون ماه باردار شدم و یه بارداری سالم و خوبی داشتم و شکر خدا دخترم به سلامتی به دنیا اومد و الانم تقریبا دو سالو نیمشه.

خواستم امید بدم بهتون و بگم روزای سخت میگذره و ازش چیزی جز یه خاطره محو باقی نمیمونه.قدر ادمایی که دور و برتوننو بدونین و از زندگیتون حتی با وجود این روزای سخت لذت ببرین.انشالله خدا به زودی جای فرشته هاتونو پر کنه.

من الان پدرم مریض شده و حاضرم به اون روزا برگردم اما پدرم سالم باشه.

قدر پدر و مادراتونو بدونید 

سلام دوستان. اومدم بگم من بچمو وقتی چهار ماهش بود بخاطر سندرم داون مجبور شدم سقط کنم.خیلی روزای سخت ...

عزیزم رفتم تاپیکتو خوندم خیلی اشک ریختم حس و حال اون موقعتو دارم من الان.بمیرم برا دل همه مادرای داغدار. یعنی منم میشه این دفعه بچم سالم بیاد بغلم و غم این روزا برام کمرنگتر شن؟! خوش به حالت که زود باردار شدی برای ما هم دعا کن. مرسی که اومدی اینجا و بهمون امید دادی❤️🌹

سلام دوستان. اومدم بگم من بچمو وقتی چهار ماهش بود بخاطر سندرم داون مجبور شدم سقط کنم.خیلی روزای سخت ...

و انشاالله که خدا پدرتونو شفا میده خیلی بزرگه خدا خودتم گفتی ناامید نباش.