2777
2789
وحشتناکه. تو بغلم جون داد.همش میگم تقصیر من بوده

عزیزم چه لحظات سختی رو تجربه کردی خدا به دلت آرامش بده😔😔😔 شاید بیماری قلبی چیزی داشته متوجه نشدی در طول بارداریت. در هر صورت اینبار کامل زیر نظر دکتر باش گلم. ایشالله که خدا جاشو واست پر کنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
بچه ها بعد زایمان تا مدتی اگه آدم پریود نشه از کجا میتونه بفهمه تخمک گذاری دارهیا نه یا اینکه چ ...

فک کنم با کیت تخمک گذاری مشخص میشه. اما کلا سخته نمیشه فهمید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی سعیده جون . گل پسرمون چطوره؟؟ 

سلام عزیزم خداروشکر ، دوهفته پیش باز دوباره خونریزی کردم چهار روز بیمارستان بستری بودم سرویکسم که مثل قبل بود تغییریرنکرده بود اول با شک دکولمان بستری شدم که با سونو رد شد حالا باز تو سه چهار هفته اب دور جنین داره کم کمتر میشه رسیده به ۷ که خیلی پایینه دارم کلی اب ابمیوه میخورم امروز رفتم سونو کمتر نشده بود یک تغییر جزئی کرده بود بالاتر رفته بود همش دارم با اسنرس میگذرونم سه شنبه باز میرم دکتر تا ببینه وضعیت تصمیم بگیره برام دعا کن عزیزم اتفاقی نیفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فک کنم با کیت تخمک گذاری مشخص میشه. اما کلا سخته نمیشه فهمید

امروز جواب آزمایش هامو بردم دکتر خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. دکتر گفت میتونی بعد سه ماه دوباره اقدام کنی از یه طرف خوشحالم از یه طرف ناراحت از اینکه نفهمیدم چرا دخترم فوت شد مشکل از منم نبود پس چی بود

[QUOTE=154102819]امروز جواب آزمایش هامو بردم دکتر خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. دکتر گفت میتونی بعد سه ماه دوباره اقدا 

نگران نباش خدا کمکمون میکنه دلیلی نداره برای بعدی هم همین اتفاق خدایی نکرده بیفته.

سلام عزیزم خداروشکر ، دوهفته پیش باز دوباره خونریزی کردم چهار روز بیمارستان بستری بودم سرویکسم که مث ...

سعیده جون خدا رو شکر که بهتری. ایشالله خدا بهت کمک کنه تا چند هفته دیگه نی نیت رو سالم تو بغل بگیری.  خواهر شوهر من بر عکس شما کیسه ابش دو برابر شده بود که وسط هفته سی و هفت سز کرد و یه بچه ناز و سالم خدا بهش داد. اما ماه اخر کامل بیمارستان بستری بود 

روزای آخر پری هستم واسم دعا کنید همشم نگرانم

نگرانی نداره چه خوبه بالاخره رسیدی به‌ موعد اقدامت امیدوارم که زود باردار شی عزیزم کلی به خودت برس روحیتم خوب کن دیگه الان گذشته ها گذشته.

سعیده جون خدا رو شکر که بهتری. ایشالله خدا بهت کمک کنه تا چند هفته دیگه نی نیت رو سالم تو بغل بگیری. ...

ممنون هستی جان انشالله برام بخیر بگدره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنونم مهتاب جون.حتما انجام میدم.خدا دلت رو شادکنه عزیزم.

حالت چطوره

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
متاسفم عزیزم خدا بهتون صبر بده.  تو خونه یا بیمارستان  بچتون چه علایمی داشت راحت مک میزد&n ...

مثل اینکه قبل از رسیدن به بیمارستان تموم کرده بود.شبش قشنگ شیر خورد.شیر خشک میدادیم در کنارش مک هم میزد

[QUOTE=154102819]امروز جواب آزمایش هامو بردم دکتر خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. دکتر گفت میتونی بعد س ...

من که میترسم دوباره همین اتفاق تکرار بشه یا دکتر زبونم لال اجازه بارداری بهم نده هیچ وقت یا باردار نشم دیگه.دعا کنین برای منم. این چند ماه زود بگذره.