2777
2789
هستی جان من خنگم دقیقا همینطورم و همش فکر میکنم نکنه اگه دوباره باردار بشم مشکلی برای بچه م پیش بیاد

نگار جون من کلا خوب بودم از این فکرا زیاد نمیکردم دو روزه از سردرد دارم میمیرم از بس گوشی تو دستم دارم سرچ میکنم ببینم کیا مثل من شدن و بعدش بارداری موفقی داشتن خیلی اذیت کردم خودم رو

سلام دوستان.دلم خیلی گرفته.دلم میخوام فقط گریه کنم.فردا روزیه که دوقلو هام باید به دنیا میاومدن. 

تولدشوهرم هست.فردا ششمین روزانتقال جنینم هست.دردتخمدان وکمردرد دارم .نمیدونم چی میشه.خودمو سپردم به خدا 

امشب شب شام غریبان هست.براتون دعا میکنم. محتاج دعاتون هستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دو روزه خیلی ناامیدم دل تو دلم نیست استررس ورم داشته فکر میکنم اگه دوباره باردار شم دوباره ...

عزیزم استرس رو از خودت دور کن به خودت و همسرت ارامش بده. توکلت به خدا باشه چون بدون اذن خدا برگی از درخت نمی افته. بچه های ما قسمتشون نبوده توی این دنیا بیان خدا خودش اینجور مصلحت دیده و ما هم باید تسلیم خواست و اراده خدا باشیم.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام دوستان.دلم خیلی گرفته.دلم میخوام فقط گریه کنم.فردا روزیه که دوقلو هام باید به دنیا میاومدن.&nbs ...

ایشالله به حق همین شام غریبان خدا دلت رو شاد کنه و چند روز دیگه بیای خبر بارداریت رو بدی. 

نگار جون من کلا خوب بودم از این فکرا زیاد نمیکردم دو روزه از سردرد دارم میمیرم از بس گوشی تو دستم دا ...

منم دقیقا همین حس و حال رو ماه اول داشتم. خیلی روزای سختی بود خدا نصیب هیچ مادر بارداری نکنه که بدترین درد دنیاست. تازه روزای اول که زایمان کرده بودم به جای استراحت همش پرونده بچه ام برمیداشتم از این دکتر به اون دکتر. همش اشک و اه با دل سوخته که دستش به هیچ جا نمیرسه😔😔😢😢 اما خدا رو شکر هم خود خدا هم همسرم خیلی بهم کمک کردن که باز به زندگی برگردم.

دقیقا چه روزای دردناکی. دوستای خوبم.امروز 53روز از فوت شدن بچمـتو شکمم گذشته و 49روز از زایمان بی نتیجه ام. ..نمیدونم چه سرنوشتی بود...چیزی هم نمیتونیم بگیم. اخه چی بگیم

بنظرتون حکمت خدابوده. یا حماقت و کوتاهی خودمون

منکه همش عذاب وجدان دارم. شاید کوتاهی کردم اونروز

عزیزم استرس رو از خودت دور کن به خودت و همسرت ارامش بده. توکلت به خدا باشه چون بدون اذن خدا برگی از ...

از اون روزه تا الان همه چیو ریختم تو دلم به خاطر شوهرمم هیچی به روم نیووردم ولی الان دارم میبینم اونم درکم نمیکنه از ته ته ته دلم دارم گریه میکنم دیگه دوریشو تحمل نمیکنم دخترم همدمم بود از صبح تا شب باهاش حرف میزدم الان با کی حرف بزنم

به نظرتون روانپزشک یا روانشناس به آدم کمک میکنه؟ کسی تو این دوره رفته پیششون؟

عزیزم من چند جلسه پیش روانشناس رفتم و خیلی کمک کننده بود.

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش