2777
2789
خانوما کسی هست بدونه هزینه ازمایش ژنتیک چقده

عزیزم ۵۵۰ تو کاج

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعیده جونم تو رو خدا نترس  کار نکن اصلا شاید به خاطر کار خونه اینجوری شدی  فقط دراز بکش ...

مرسی ارزو جون سعی میکنم همچیو مراعات کنم برام دعا کن 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سلام مامانای خوشگل ❤❤❤ تو دلیاتون چطورن ؟؟ 

@هداانااا       @mehraaa    @آرمین1398    @sm_aa      @sheyni68   و بقیه مامانا ایدی هاشونو نمیدونم 

خیلی از پیام ها رو نخوندم انشاله سالم و برقرار باشید 🙏🙏🙏❤❤❤😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
@مصی70   مصی جان کجایی چرانیستی؟نگرانتیم

سلام مهراا جان . خوبی . دختر گلت خوبه ؟ 

منم هستم با این بازی های وروجکم سر میکنم 😁😁😁😁 دوباره اب دورش کم شده سرم وصل کردم . بهم نامه داد دکترم ببینم میتونم تاییدش کنم ک سز بشم یانه فردا باید ببرم بیمارستان . 

عه یه روز مونده ب زایمانت 😍😍😍😍رفتی واسه زایمان یا نه؟؟؟؟؟ تست کرونا هم دادی؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دوسال بعد ازدواجم باردارشدم چقد ذوق داشتیم چقد وسیله خریدیم تا سونوی غربالگری نمیدونستم دو قلوان تاش ...

خداروشکر عزیزم که خدا لطفشو بهت نشون داد برای ماهم دعا کن گلم

دختر منم.اسمونی شده اما من هنوز نمیتونم درک کنم چی شد یهویی خیلی داغونم

سلام مامانای خوشگل ❤❤❤ تو دلیاتون چطورن ؟؟  @هداانااا       @mehraaa   ...

سلام مصی جون خوت خوبی گل پسرت خوبه ، من زیاد خوب نیستم عزیزم دیروز ترشحاتم زیاد شده بود رفتم سونو کرد طول سرویکسم از ۳۶ رسیده با سونو شکمی ۲۷ و با واژینال ۳۰ کیسه ابم یک مقدار حرکت کرده بسمت کانال سرویکس همون فانلینگ کیسه اب که بهم امپول داد هفته ای یکدونه و شیاف با استراحت دیگه نمیدونم چی برام مقدر شده برام دعا کن سر زایمانت عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

سعیده جان، امیدت به خدا باشه و استراحتت رو مطلق کن.

ان شااله که به خیر میگذره. ما هم برات دعا میکنیم.

من یه سوالی داشتم.بایددوروز بعدپاکی عکس رحم بگیرم .ولی وقت نداشتن برای چهارروزبعد پاکی بهم نوبت دادن.ازچه زمانی خوردن داروهارو شروع کنم؟؟؟؟؟؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو