2777
2789
بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

نه سعیده جانم اینجوری نگو یکی ازدوستام الان باردارهفته نهم سرویکسش ۳۰دکترکلاشیاف داده واستراحت مطلق فقط ایتراحتتونسبی نکن براغذادرست کردن هم پانشواگه میتونی بروخونه مامانت کلا استراحتتومطلق کن اونم الان همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده جان... عزیزم ... اصلا نترس و استرس نداشته باش... بخدا توکل کن... بقول دوستمون ی مدت استراحت مط ...

ممنون ادینه جون خدا کمکم کنه خودش بهم معجزشو بعد این همه سال داد خودشم نگهش داره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نه سعیده جانم اینجوری نگو یکی ازدوستام الان باردارهفته نهم سرویکسش ۳۰دکترکلاشیاف داده واستراحت مطلق ...

مرسی مهرا جون برام دعا کن سر زایمانت که منم اونروزو ببینم

بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

سعیده عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا بدنم لرزید.تولد امام رضا نزدیکه خداروقسم میدم به امام رضاانشالله انشالله انشالله بسلامتی بقیه راهو بری.هرکاری که لازمه بکن.نمیشه یه نفربیاد پیشت حتی آشپزی هم نکنی؟

سعیده عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا بدنم لرزید.تولد امام رضا نزدیکه خداروقسم میدم به امام رضاانشالله ان ...

ممنون پریناز جون برام دعا کن شرایطش نیست عزیزم بابام مریضه مامانم نمیتونه تنهاش بزاره خودش خیلی اصرار داره بیاد ولی بابام پیش هیچ کس نمیمونه که بزارتش خونه هیچ کسیم نمیاد بمونه بابام، هفته ای یکلار میان کارای خدنه رو اتجام بدن که من کاری نکنم، ولی اشپزی مجبورم دکترم گفت در حد یک اشپزی یک ساعته مشکلی نیست ولی طولانی نشه، نمیدونم چی پیش میاد پریناز حون برام دعا کن نمیدونم چرا یهو اینطوری شد من حتی از ان تی تا انومالی سرویکسم یکم بالا رفته بود

سعیده عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا بدنم لرزید.تولد امام رضا نزدیکه خداروقسم میدم به امام رضاانشالله ان ...

فقط برام دعا کنید پریناز جون که اتفاقی نیفته، 

فقط برام دعا کنید پریناز جون که اتفاقی نیفته، 

بخدا دعا میکنم.سعیده حداقل غذاهای سبک بزارخودتوخسته نکن.ازته دلم برات نذرمیکنم که بزودی خبرای خوب بدی.دیروز تو قرآن خوندم هیچ آبستنی بار خود را زمین نمیگذارد مگربه امر خدا...یعنی همه چی دست خداس انشالله که بهترینارو برات خواسته.خودتو نباز فک کن تو آغوش خدایی چنان بغلت کرده که قرار نیس حتی خارتو پات بره.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بخدا دعا میکنم.سعیده حداقل غذاهای سبک بزارخودتوخسته نکن.ازته دلم برات نذرمیکنم که بزودی خبرای خوب بد ...

فدات بشم پریناز جون انشالله گل دخترتو صحیح و سالم بغل بگیری

سعیده جونم تو رو خدا نترس 

کار نکن اصلا شاید به خاطر کار خونه اینجوری شدی 

فقط دراز بکش یکی بگیر کارات رو بکنه برات غذا بپزه 

فقط و فقط دراز بکش و استراحت کن اصلا هیچ کاری نکن امپولاتم سروقت بزن 

ان شاءالله که صحیح و سالم و به موقع زایمان میکنی یادته مینا با سرویکس 14 از هفته 20 تا 34 خودشو رسوند فقط با استراحت مطلق مطلق

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

دوسال بعد ازدواجم باردارشدم چقد ذوق داشتیم چقد وسیله خریدیم تا سونوی غربالگری نمیدونستم دو قلوان تاشش ماهگی داشتمشون تو شش ماهگی گفت خانم یکیش ازبین رفته اون یکی هم که سزارین دراوردن بعد یک هفته رفت من موندم وافسردگیهاش ولی یه دکتر خوب به دادم رسید چقد مهربون وکاربلد بعد ۹ماه دوباره بار دارشدم الان گل پسرم ۴سالشه ومن دوباره باردارم 

برام دعا کنید بسلامت دنیا بیاد قبلش والان عفونت داشتم خیلی میترسم😣

وخدایی که به شدت کافی است....
فدات بشم من ارزوجونمممم  فکرنکنم بشه اخه روزاول ادم حالش خراب هداناهم فکرکنم دردداره حالش بداخه ...

عزیزم توکلت به خدا باشه 

من به خاطر شرایط اورژانسی سزارین شدم و بیهوشم کردن ولی امسال اصلا نمیخوام بیهوش بشم به خاطر خاطرات پارسال چون وقتی به هوش اومدم هنوز نمیدونستم بچه ااز دست رفته و مدام از همه سوال میکردم پس چی شد بچه کو مامانم گفت تو دستگاهه خوشحال شدم ولی بعد که شوهرم اوند گفتم تو رو خدا بچه کو شوهرم زد زیر گریه و گفت بچه به رحمت خدا رفت هیچ وقت این صحنه ها از یادم نمیره 😢😢😢

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی تو رو خدا برای منم دعا کن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

اصلا بلند نشو فقد برا حموم با سرویس رفتن اونم اصلا طولش نده خیلی زود تمومش کن غذا بگو یا اقات درست کنه یا اقوامت برات درست کنن بیارن ب امید خدا ک چیزی نمیشه فکر منفی اصلا نکن و تمام تلاشت کن  ک استراحت مطلق داشته باشی 

سلام عزیزم، فعلا دکتر تشخیص عفونت پنهان داده، تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی بدم  ولی یهو در عرض ...

ایشالا خدا به دلت آرامش بده و زود زود جاشو پر کنه 🤲🏼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷