2777
2789
بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

میشه ازت خواهش کنم که حتی برای غذا درست کردن از جات بلند نشی؟

چند روز نون و پنیر بخورین بخدا هیچی نمیشه

دختر جان بخواب فقط برای دستشویی بلند شو

روحیه تم حفظ کن

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم چهارماه بعدش مکمل وویتامین میخوردم ولی بخیه هام سربودن دردنداشت که الانم سرهست

به سلامتی گلم منم بخیه هام سرن دو ماه گذشته از زایمانم

انشالله که به راحتی سزارین میشی و دختر گلت رو بغل میکنی 

میشه ازت خواهش کنم که حتی برای غذا درست کردن از جات بلند نشی؟ چند روز نون و پنیر بخورین بخدا هیچی ن ...

نمیدونم چی پیش میاد دیگه خدا خودش کمک کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
همه بی صبرانه چشم انتظار هدانا😄 انشالله به سلامتی زایمان کرده و نی نیش بغلشه 😍 از امروز صبح یه ح ...

انشالله که میبینیم عزیزم خیلی سخته دلشکسته از بیمارستان برگردی اونم بدون بچه  انصیب هیچ مادری نشه

بچها برام دعا کنید حالم خیلی بده، من بیست روز پیش دچار ابریزش شدم رفتم سونو شدم کیسه اب نبود کشت ادر ...

سعیده جان... عزیزم ... اصلا نترس و استرس نداشته باش... بخدا توکل کن... بقول دوستمون ی مدت استراحت مطلق باش اصلا واسه غذا درست کردن هم بلند نشو.... مدام با دکترت در ارتباط باش و مو به مو حرفاشو گوش کن.... ترس بدترین سم واسه ماهاست... دلتو به یاد خدا گرم کن و به خودش بسپار ... این روزای سخت هم میگذره و نی نی عزیز بزودی صحیح و سالم میاد بغلت ... عزیزم حرز امام جواد رو بنویس ببند به کمرت ...ذکر هم زیاد بگو عزیزم ... بخدا سپردمت 😍😍😍😘😘😘😘

@هداانااا...جون قدم گل پسرت مبارک عزیزم خدا برات حفظش کنه  زیر سایه شما به موفقیت ها برسه 😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مهرا جون عزیزم منتظر گل دختر نازت هستیم خدا برات حفظش کنه 😍😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

بقیه مامانایی که کم مونده فندوقاشون بیاد بغلشون😍😍😍خدا براتون حفظ کنه خوش قدم باشن 😍😍😍