2777
2789
عنوان

رفیقم گفت از اکیپمون گمشو بیرون

121 بازدید | 12 پست

۵ نفریم، اول ۳ نفر بودیم کلا باهم بودیم که یهو دونفر دیگه هم اومدن، میزامون دونفرست و امروز منو دوتای دیگه از رفیقام ته نشستیم اونا جلومون <البته همیشه من میز دوم از اخر بودم ولی خب اینبار چون امتحان داشتیم این دوتا اومدن من رفتم میز اخر > که دبیرمون بخاطر منو از اونا جدا کردو گفت یکم بیا اینور تر.

امتحانمون که تموم شد رفیقم که جلو نشسته بود گفت دیگه باید تورو از اکیپمون بندازیم بیرون.

گفتم جان؟ گفت اره دیگه باید گمشی بیرون.

گفتم چرا چیزی شده؟ گفت تو میزا ۴ نفر میشه نشست خب تو اضافه میمونی برو یجا دیگه.

من چیزی نگفتم، گفت الان مثلا قهر کردی؟ این بچه بازیا چیه.

گفتم نه قهر نکردم سطح دغدغتون برام جالب بود.

و اینکه اگه محترمانه میگفتی خب برو بیرونو ما چهارتا بهم نزدیک تریمو باهم راحت تریم قطعا بدون اینکه ناراحت بشم میرفتم ولی اینکه بگی گمشو بیرون قشنگ نیست‌.

گفت نه منظور من این نبود بری بیرون من بخاطر خودت گفتم.

همین رفیقم قبلا رفته بود پیش مدیرو منو لو داده بود ولی خب خواستم خودمو متقاعد کنم همچین ادمی نیست ولی خب دیگه بهم ثابت شد😂

حالا نمیدونم فردا چیکار کنم، کلا جدا بشینم یا برم بشینم سرجام؟

از یه طرفم جز اینا زیاد با کسی اوکی نیستم.

کوروش...💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه کلاس اولین خدایا💀💀

همسر رسمی کیم هانبین متاهل و متعهد✨️هانبینم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بیشتر با رفیقاشون میشینن فکر نمیکنم بتونم بشینم😂🥲

آخ چقد بده، پارسال منم همینجوری بودم، تنها بودم‌ تو کلاس اصن مدرسه عذاب بود برام، اومدم دهم درست شد الان با همه بچها اوکیم

سر جات برو بشین بنظرم اگه جا نیست اهمیتم نده بهشون‌ بگو من از اولم‌جام اینجا بوده تو دوست نداری برو ی جا دیگه بشین