2777
2789
منم الان راه میرن حرف میزنن ناز میکنن همش یاد بچم میفتم دیشب اینقدر بیادش گریه کردم تا خوابم برد&nbs ...

بمیرم برات منم هدانا دیشب کلی اشک ریختم دخترم روزدخترنیست😭😭😭😭😭

بمیرم برات منم هدانا دیشب کلی اشک ریختم دخترم روزدخترنیست😭😭😭😭😭

خدا نکنه عزیزم 😘 انشالله ماهک گلی میاد و باخودش فقط برات ارامش میاره   دوروز از نی نی من کوچکتره  میشه عروسم بشه😉😉😉😉

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزدلم امروزروزدخترخیلی حالم بداگه بودالان براش جشن میگرفتم کادومیخریدم خدا کوچولوخودتم ...

ممنون مهرا جون.ولی ببین دخترت برگشت پیشت...ولی من چی خدا برام قسمت نکرد.نمیدونم لباساشو چیکارکنم.فرصت بارداری هم ندارم بگم عیبی نداره دفعه بعد شاید استفاده شد.خداروشکرکن

ممنون مهرا جون.ولی ببین دخترت برگشت پیشت...ولی من چی خدا برام قسمت نکرد.نمیدونم لباساشو چیکارکنم.فرص ...

پریناز جان چرا فرصت بارداری نداری  انشالله پسرت هم میاد توکل برخدا   میدونم منتظر پسرت بودی ماها خوب همو درک میکنیم  

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
پریناز جان چرا فرصت بارداری نداری  انشالله پسرت هم میاد توکل برخدا   میدونم منتظر پسرت بود ...

نه دیگه هدانا اگه خدا قسمتم کنه میشه ۳سزارین...راستش خودمم دیگه خسته شدم از استرس و فکروخیال و بارداری.کاش خدا برا منم مصلحت میدید.ولی خوب من که آینده رو نمیبینم انشالله بچه هامون سالم و صالح باشن

بچه منم جفتش یه نارسایی داشت رشدش کند میشد، اما واقعا نمیش تشخیص داد قبل بارداری، فقط آسپرین و آمپول ...

من تازه آزمایش دادم غلظت خون دارم گفته آسپرین بخور . بارداری قبلیم هم آسپرین میخوردم چون لک بینی داشتم.الان هزار جور فکر و خیال میاد سرم 😥.

بعد تو بارداری چطوری تشخیص میدن؟

راسی بمن گفت فعلا فولیک اسید نخور

خدایا شکرت❤
منو سزارین کردنی نمیدونم چرا اصلا نمی‌ترسیدم، شایدم تو شوک بودم، تازه تصویر پاره شکمم اوفتاده بود تو ...

من حال روحیم بدبوددکترکلی ارامبخش زده بودتوشوک بودیم من فقط  نگاه میکردم گریم نمیکردم نمیدونستم چی بسرم اومده

ممنون مهرا جون.ولی ببین دخترت برگشت پیشت...ولی من چی خدا برام قسمت نکرد.نمیدونم لباساشو چیکارکنم.فرص ...

چرااستفاده نشه انشا...پسرتم میادالان دخترم بایدبودولی نمیدونم کجاست 

من تازه آزمایش دادم غلظت خون دارم گفته آسپرین بخور . بارداری قبلیم هم آسپرین میخوردم چون لک بینی داش ...

همون آزمایش روتین رو میشه داد و غلظت داشتنو فهمید،. البته بنظرم استرس و ناراحتی هم باعث این مسله میش، اما آسپرین خوبه و آمپول ضد لخته هم میزنن

نه دیگه هدانا اگه خدا قسمتم کنه میشه ۳سزارین...راستش خودمم دیگه خسته شدم از استرس و فکروخیال و باردا ...

شما قبل این بارداری برا تعیین جنسیت اقدام نکردی؟ تحت نظر دکتر یا اینکه خودت روز تخمگکزاری و تغذیه رو بخایی رعایت کنی؟ 

عزیزم شما تو بارداري های قبلیتون رشد جنین کند میشد؟ من رشد جنینم کند بود هفته 27 اندازه 24 هفته رشد ...

آره عزیزم دو هفته تو شکمم قلبش متوقف شده بود نفهمیدم سنو رفتم گفت که دو هفته س مرده و متاسفانه کورتاژ کردم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین