2777
2789
دادم بتام ۱۲۹ بود 😍 روز موعدم

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره  رفتی سنو تشکیل قلب

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم. فعلا نه. بیست روزه از عمل اومدم منتظرم پریود بشم برم دکتر تا اقدام کنم. شما چطوری گل دخترت ...

خداروشکرگلم انشا...بزودی بیای نبربارداریتوبدی وخوشحالمون کنی🤲🏻

سلام عزیزم خوبی. چه خوب که بیادم هستی قربون دل مهربونت بشم😘 انشاالله خدا نی نیتو سالم و سلامت بزاره ...

سلام خوبی عزیزم قربونت فدای تو ممنونم از دعای قشنگت خداروشکر که عمل کردی انشالله زودتر خوب بشی و خدا یه نی نی سالم صالح وخوشگل بزاره تو دلت تا همه خستگیات از بین ب ره   الهی آمین😍😍😍😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکرگلم انشا...بزودی بیای نبربارداریتوبدی وخوشحالمون کنی🤲🏻

مهرا خوبی عزیزم  نزفتی نوبت بزنی 

کیا حامله شدن یا زاییدن تو این مدت؟ من یه چند وقت نبودم

خوبی هستی جان بهتری     هنوز کسی نزایید😁

سلام خوبی عزیزم قربونت فدای تو ممنونم از دعای قشنگت خداروشکر که عمل کردی انشالله زودتر خوب بشی و خدا ...

انشاالله. تو دلت یه فرشته کوچولو خوابیده مطمئنا خدا زود صداتو میشنوه برا منم دعا کن دوست مهربونم😘

خدایا شکرت🖤
انشاالله. تو دلت یه فرشته کوچولو خوابیده مطمئنا خدا زود صداتو میشنوه برا منم دعا کن دوست مهربونم😘

انشالله اگه لایق باشم 😘😘😘 موقع زایمان انشاله برا همه از خدامیخام به خواسته دلشون برسع امیدوارم خدا به دعام گوش کنه😊😊😊😍😍

انشالله اگه لایق باشم 😘😘😘 موقع زایمان انشاله برا همه از خدامیخام به خواسته دلشون برسع امیدوارم خد ...

صدرصد لایقی گلم. فقط هدانا جون من قبلا دوره هام 28 روزه بود بعد زایمان کلا سیکل هام بهم خورده. از 28 روز تا 35 روز هم رفته. از بعد زایمان اصلا دکتر زنان نرفتم میترسم واسه بارداری مشکلی بهش. نمیدونم کسی اینجا اینطوری شده یا نه. میترسم کیستی چیزی داشته باشم

خدایا شکرت🖤
صدرصد لایقی گلم. فقط هدانا جون من قبلا دوره هام 28 روزه بود بعد زایمان کلا سیکل هام بهم خورده. از 28 ...

قربونت عزیزم نظر لطفته   ولی حتما زیر نظر دکتر باش قبلش برات ازمایش مینویسه چکت میکنه دکتر بارداری پرخطر برو یا یه دکتر که بهش مطمنی