2777
2789
قربونت عزیزم نظر لطفته   ولی حتما زیر نظر دکتر باش قبلش برات ازمایش مینویسه چکت میکنه دکتر بارد ...

اره میخوام دکتری که قبلا میرفتم برم چکاب بشم بعد. منتظر پریود بشم که امروز روز 30 هستم نشدم بدتر استرس میگیرم. 

خدایا شکرت🖤
اره میخوام دکتری که قبلا میرفتم برم چکاب بشم بعد. منتظر پریود بشم که امروز روز 30 هستم نشدم بدتر است ...

استرس نداشته باش دارو بهت میده نرمال میشع 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملاصدرا با تمام وجود این کلید راز را درک کرد که(خداوند) به همان اندازه که به او باور داری پاسخت را می دهد.

_اگر باور داری خداوند همه کارهایت را خودکار انجام می دهد، همان خواهد شد.

_اگر باور داری خداوند خیلی راحت روزیت را میرساند، همان خواهد شد.

_ اگر باور داری خداوند زندگیت را به نحو احسن مدیریت می کند، همان خواهد شد.

_ اگر باور داری خداوند نگهبان و حفاظت کننده، جسم و جان و فرزند و همسر و زندگی و کار و مال و خانواده همه چیزهای توست، همان خواهد شد.

بیائیم زیرکی کنیم و هر چه باور عالی و خوب است نسبت به خداوند مهربان داشته باشیم. باور کنید همان خواهد شد.

خداوند به اندازه درک و باورهای تو، به تو جهانش را نشانت می دهد.

از هر نظر خیالت راحت باشد. تمام زندگیت را به خداوند بسپار و هر لحظه مانند یک پدر و فرزند با هم صحبت کنید.

شکرگزارش باش. راحت خواسته ت رو با زبان ساده بهش بگوبعد منتظر نتايج عالی باش.تو تنها نیستی.خدا را داری.

اره میخوام دکتری که قبلا میرفتم برم چکاب بشم بعد. منتظر پریود بشم که امروز روز 30 هستم نشدم بدتر است ...

بعد عمل ازمایش آنزیم کبدی دادی؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیزانم.امیدوارم همگی سلامت باشید و در پناه خدا و امیدوار به لطف و رحمتش💖💖💖 بچه ها از لیا۶۸ ...

سلام خوبی عزیزم امروز بفکرش بودم چند وقته نیومده 

ملاصدرا با تمام وجود این کلید راز را درک کرد که(خداوند) به همان اندازه که به او باور داری پاسخت را م ...

مثل همیشه پراز انرژی مثبت وعالیییییی مرسییییییی مهربونم😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خودت چطوری؟سامیار جان چطوره؟ امیدوارم خدا بچشو حفظ کنه 

قربونت عزیزم اونم خوبه رایان جان چطوره 😘😘😘😘

میزنم لیا تگ نمیشه

خوبی هستی جان بهتری     هنوز کسی نزایید😁

ایشالله زاییدن و سختیای بچه بزرگ کردن نصیب همه بشه و یه نی نی خوشگل و سالم بیاد تو بغلشون😊😊

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

سلام من مدتها بود اینجا سر نزده بودم  سرم به دخترم گرمه الان دیدم شکر خدا مهرا و هدانا نزدیک زایمانشونه انشاله بسلامتی زایمان کنید بقیه خانما هم همینطور انقد سرتون شلوغ بشع مثل من که نتونید بیاید سر بزنید اینجا😁

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
قربونت عزیزم اونم خوبه رایان جان چطوره 😘😘😘😘

مرسی ما خوبیم.. و همچنان محبوس در قرنطینه خانگی..کلافه شدیم بخدا من ۶ماهه مامانو بابامو ندیدم😐

انقدر به فکر باردارای اینجام همش منتظر زایمانتونم😂دعا میکنم سلامت بچه هاتونو بغل بگیرید