2777
2789
اصلا بهشون فکرنکن هوای شوهرتو‌داشته باش واگذارکن خدا زمین گرد خدابسرخودشون میاره

به خدا واگذار کردم ... دلم نمیاد نفرین کنم ولی حق من نبود...‌حتما عزیزم فعلا چاره ای ندارم جز محبت به این کربلایی کدو کله😊😊😊

عزیزم خیلی متاسفم برلی اتفاقی که واست افتاده مگه اکو هجده هفتتو رفتی سونوگرافی معمولی اخه واسه قلب ح ...

اکوکاردیوگرافی جنین انجام داد ولی نفهمید. بجز انومالی بود‌‌

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا برا سوراخ بودنش باید چیکار کرد  فک کنم شاید بعد تولد بسته بشه

گقت بعد تولد ببرم چکش کنم احتمالا چند ماه بعد تولد بسته میشع   منم توکل وامیدم به خداست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون از همه کسایی که ابراز همدردی کردند.. التماس دعا از همگی

از خدا میخام بهت آرامش بده کی وقت دکتر داری   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا جون خیلی سعی کردم باقضیه کنار بیام و حداقل ی رفت و امد بدون صمیمیت باهاشون داشته باشم ولی هر و ...

آفرین عزیزم نفرین نکن خدا عادله بهشون نشون انشالله دوقلو میاری که هم خودت هم کربلایی فرصت فکر کردن به اونارا پیدا نکنی😍😍😍😍😍😉😉😉😉😉😉

انشالله همچی برات بخیر خوشی تموم شه عزیزم

قربونت عزیزم 

[QUOTE=140331891]سلام.. هجده هفته انجام داده بودن نفهمیده بودن. متاسفانه هیچ امیدی نیست و باید برم بچه رو دنیا بیارم ...[/QUOTE

درکت میکنم عزیزم.  قوی باش ودلتو نباز .مراقب خودت و روحیه ات باش .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

[QUOTE=140408724]اکوکاردیوگرافی جنین انجام داد ولی نفهمید. بجز انومالی بود‌‌[/QUOT

عزیزم اکو پیش کی انجام دادی یعنی پیش فوق تخصص قلب کودکان انجام دادی و متوجه نشد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنونم.. خواهش می کنم برام دعا کنید .. با چندین نفر فوق تخصص قلب کودکان مشورت کردم، هرچی دیرتر به د ...

الهی بمیرم الان پیامتونو دیدم 😢😢😢😢😢 امیدوارم خدا بهت صبر و آرامش بده ... من ۲۴ هفته بچمو تو شکمم از دست دادم طبیعی بدنیا اومد ۷۰۰ گرم وزنش بود شرایطمون با هم متفاوته ولی منم اینطور بود که بهم قرص زیر زبونی میدادن هر سه ساعت ۲ تا... ولی اصلا درد نداشتم روز دوم سوند رحمی وصل کردن یکم سخت بود ... ولی باز دهانه رحم باز نمیشد چند تایی هم آمپول فشار  زدند کلا دهانه رحم ۴ سانت باز شد که دکتر گفت سعی کن فشار بدی وگرنه باید سزارین بشی... من در حالت نشسته رو تخت با اینکه درد نداشتم شروع کردم به فشار دادن که خدا کمکم کرد و یهو ترشحات خارج شد و در عرض ۳۰ ثانیه با کمک ماما که خیلی حرفه ای بود بچم اومد 😔😔😔😔😔عزیز دلم میدونم از لحاظ روحی وضعیت خوبی نداری دعا میکنم از نظر جسمی اذیت نشی... برای حالت دعا میکنم خدا بهت تحمل بده ... همه جیز رو به خودش بسپار و ازش بخواه کمکت کنه... 😢😢😢

الهی بمیرم الان پیامتونو دیدم 😢😢😢😢😢 امیدوارم خدا بهت صبر و آرامش بده ... من ۲۴ هفته بچمو تو شکم ...

خیلی خیلی ممنونم که تجربه تون رو گفتین. منم احتمال خیلی زیاد فردا میرم برای زایمان. ممنونم از محبت و دعای خیرتون..

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
خیلی خیلی ممنونم که تجربه تون رو گفتین. منم احتمال خیلی زیاد فردا میرم برای زایمان. ممنونم از محبت و ...

خدا کمکت کنه 

ان شاءالله به زودی زود بتونی به زندگی عادی برگردی 

این هم قسمتی از سرنوشت ما بود که گذشت و رفت ولی تا ابد تو ذهنمون هست واقعا 9 ماه بارداری چیز کمی نیست 

ولی تسلیم خواست خدا باید شد 

مطمین باش بهترین ها رو برات در نظر گرفته 

همونجور که بقیه بچه هایی که اینجا هستن مجدد باردار شدن و به سلامتی زایمان کردن بلاخره مدتی بعد هم نوبت خودت میشه و میای و این خبر خوش رو به ما میدی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

میشع عشقم ۶۷۷ تگ کنید