2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان بنظرت زیادبتام؟نمیدونم دلیل بالابودنش چیه؟

اینکه بتا بالا باشه خوبه، جای گیری خوب جنین و ارتباط خونی مناسب بین مادر و جنین، فعالیت سیگنالهای مغزی مادر همه این گزینه ها باعث ترشح هورمون مناسب در بدن مادر و بالا رفتن بتا میشه. ان شااله که ۹ ماه خوبی داشته باشی و به سلامت فرزندت رو به آغوش بگیری. به حاشیه ها فکر نکن و فقط تصور زیبایی از ۹ ماه بعد برای خودت بساز

دلموکمی خوش کرده بودم بتابالادختر😭

این هم ممکنه یه دلیل باشه ولی من نمیدونم.

مهرا الان که بارداری، هر چی تقدیر بوده، توی شکمت است، تو خدا الان فقط واسه سلامتی اش دعا کن.

ببین مریم بعد زایمان چی بهمون گفت.

گفت ناراحته که چرا ۹ ماه خودش رو اذیت کرده به خاطر جنسیت. الان مطمئنم دنیاش دخترشه، خدا حفظش کنه.

این هم ممکنه یه دلیل باشه ولی من نمیدونم. مهرا الان که بارداری، هر چی تقدیر بوده، توی شکمت است، تو ...

اره عزیزم ادم عادت میکنه خداحفظش کنه نمیخام تااخرعمرم چشمم دنبالش باشه 

مطمئن باشه هر چی به صلاحت باشه، همون میشه.

اینطوری نگو که چشمم دنبالش میمونه، هیچ کار خدا به حکمت نیست، صبر داشته باش

اسمش عادت نیست، حرف پاره تن مامان است!! اون نوزادی که ۹ ماه از خون مادرش تغذیه میکنه، واسه مامانش فرقی نداره دختر یا پسر، فقط سلامت بیاد بغل مامانش!

سلام مریم جون، چقد حضور آرومت تو تایپیک پر رنگه که هممون دلمون برات زود تنگ میشه، عزیزم اینطور که می ...

نظر لطفته مهربون.ممنونم از دعای خیرت🌹 انشالله تن خودت و عزیزانت سلامت باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ماری جان، خدا رو شکر که عمل با موفقیت تمام شد. چشم برهم بزنی، دردها و خستگی های بعد عمل رو هم پشت سر ...

ممنونم باران جان.امیدوارم این روزهای تلخ و سرد هر چه زودتر برای همگی تموم بشه

عزیزم من بعدشش ماه بخودم نتونستم کمک کنم تواوج جوونی پیرشدم تارک دنیاشدم من بدردخودم نمیخورم این بچر ...

توکل به خدا کن.خداوند لطف و امید و رحمتش رو خیلی زود تو وجودت گذاشته.الهی شکر.

به زودی میری صورت خوشگلشو توی غربالگری اول میبینی و حالت خیلی بهتر میشه به امید خدا

توکل به خدا کن.خداوند لطف و امید و رحمتش رو خیلی زود تو وجودت گذاشته.الهی شکر. به زودی میری صورت خو ...

ممنونم مریم جان تودلت خیلی پاک بااین دل بزرگت دعام کن خیلی محتاجم🙏❤️

ممنونم مریم جان تودلت خیلی پاک بااین دل بزرگت دعام کن خیلی محتاجم🙏❤️

حتما حتما ..انشالله مامانای باردار این گروه به سلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن و خستگی روزهای سختشون دربیاد