2777
2789

سمیرا جان استرس رو از خودت دور کن. ان شااله که هیچ مشکلی نیست و

ان شااله که همه چی ختم به خیر میشه و این ۹ ماه رو به خوبی سپری میکنی و این بار فرزندت رو سالم به آغوش میگیری. عاقبت بخیر و با عمر طولانی 🙏

انشا...بزودی دامنت سبزشه ووقت سرخاروندن نداشته باشی به زهرامیگم انشا...خدابهت دوقلو بده وقت نمنی بیا ...

انشالله 

خدا کنه حالم یکم بهتر بشه تا بارداریم 

به خدا نمیدونم چه حسی باید داشته باشم 

از دیشبم حالم یه جور عجیبی بده انگار همه چیز همین تازه اتفاق افتاده 

من از کارای جاریم ناراحت نمیشم عیب نداره زمستون میره ردسیاهیش واسه زغال میمونه 

تنها پز جاریم به من بچه س از همه چی ازش سرم ولی هیچ وقت نخواستم به روش بزنم و نزدم 

منن قرار نیس تا آخر عمر بی بچه باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من بعدشش ماه بخودم نتونستم کمک کنم تواوج جوونی پیرشدم تارک دنیاشدم من بدردخودم نمیخورم این بچر ...

اشتباه میکنی خیلی وقت ها دیدم به بچه ها امید میدی فقط فک میکنم یکم برا خودت سخت میگری و تلقینه قربونت برم. یکم از حرفایی که به ما میگی به خودتم بگو، الان یه نی نی ناز داری که بیشتر از هر کسی بهت احتیاج داره، قدر لحظه لحظه های وجودش رو بدون. فقط به فکر اون باش حالتم هم بهتر میشه ان شاءالله. 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
عزیزم ناراحت نشو قربونت برم، میفهمم چی میگی.  منم خیلی از کسایی که دوسشون داشتم چیزی گفتن که ب ...

ایجهان عزیز ، اونقدر مهربونی که همه برخوردها رو از دید مثبت نگاه میکنی. این خیلی خوبه و بهترین کار است که ما میتونیم در حق خودمون بکنیم: سعی کنیم از برخورد دیگران ناراحت نشیم و مثبت فکر کنیم و انرژی بگیریم.

قلبت شکسته و درد ات خیلی تازه است و البته این دردها هیچ وقت کهنه نمیشند، ان شااله خدا بهت صبر تحملش رو بده و به زودی صاحب فرزندی سالم و صالح بشی.

ایجهان عزیز ، اونقدر مهربونی که همه برخوردها رو از دید مثبت نگاه میکنی. این خیلی خوبه و بهترین کار ا ...

ممنونم باران مهربونی، انشالله شما هم به حاجت دلت برسی و دلت شاد شه قربونت برم و زودی بیای بگی مامان شدم تا من خوشحالتر شم.ممنون از دعای قشنگت.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
انشالله  خدا کنه حالم یکم بهتر بشه تا بارداریم  به خدا نمیدونم چه حسی باید داشته باشم&nb ...

مرجان عزیز،دلت شکسته ، میدونم خودت باید به خودت کمک کنی عزیزم.

الان اطرافیانت فکر میکنند  خودت رو با جاری ات مقایسه میکنی

مگه نمیگی جاری ات واست مهم نیست؟ ادم ها به چیزهایی که واسشون مهم نیست که فکرشون رو مشغول نمیکنند!! بذار جاری ات هر روز و هر ساعت و هر دقیقه پز بده. روزی هم نوبت شما میشه که به فرزندانت افتخار کنی و این روزها اصلا یادت نیاد.

انشا...بزودی دامنت سبزشه ووقت سرخاروندن نداشته باشی به زهرامیگم انشا...خدابهت دوقلو بده وقت نمنی بیا ...

اخی والا خدا از زبونت بشنوه عزیزم ولی اونروز ک رفتم بیمارستان باردارا ک میومدن من قلبم میرخت از،اینکه نکنه طوری،شده باشن از بس خاطره بد دارم از بارداری خیلی میترسم دیگه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
توهم یروزی مادرمیشی بچه میاری اتفاق برای هرکسی میفته مطمئن باش زمین گرد

خدا کسی و با داغ اولاد امتحان نکنه من خورد شدم زیر این بار سنگین برای کسی حتی با اینکه دل شکستم ولی بازم براش اینو نمیخوام 

ولی سپردمش به خدا 

الان اون بچش چیزی بشه پشتم میگن که من چشم زدم دیگه 

مرجان عزیز،دلت شکسته ، میدونم خودت باید به خودت کمک کنی عزیزم.  الان اطرافیانت فکر میکنند &nbs ...

آره متاسفانه بقیه اینجوری فکر میکنن 

البته خدا رو شکر اون روز که هم و دیدیم حالم خوب بود و تونستم اقلا حفظ ظاهر کنم مثلا امروز اگه بود نمیتونستم حالم خیلی بده 

حقیقت اینه که آدم از دیدن بچه دیگران فقط حسرت اینکه بچش نتونست به دنیا بیاد بزرگ بشه بدوه گریه کنه بخنده و ... نه چیز دیگه نه حسودی نه بخیل بودن 

من با جاریم هیچکاری ندارم بهش فکر نمیکنم اون خودش یه کاری میکنه که مثلا منو حرص بده ولی نمیدونه اونقدر سر شدم که این حرفا بی اعتنایی ها برام ذره ای اهمیت نداره 

من بچم و ازدست دادم حرف نزدن و نگاه نکردن جاریم به من چقدر میتونه منو ناراحت کنه؟   فقط از بی وجدان بودن انسانها ازینکه اقلا از خدا هم نمیترسن ناراحتم میکنه 

چرا دروغ بگم فقط یه بار از عکس پروفایلش دلم آتیش گرفت که اونم باز انقد رفتم و زل زدم به اون عکس نسبت به اون هم سر شدم

آره متاسفانه بقیه اینجوری فکر میکنن  البته خدا رو شکر اون روز که هم و دیدیم حالم خوب بود و تون ...

اون خدای بالاسردوای همه دلای شکستس جواب دلامونوبزودی میده انشا...روزای خوب توهم میرسه شک نکن

اون خدای بالاسردوای همه دلای شکستس جواب دلامونوبزودی میده انشا...روزای خوب توهم میرسه شک نکن

بی صبرانه منتظر اون روزهام   

یه بار تصمیم گرفتم اون چیزایی که تا حالا به روش نزدم و از پول طلا و ... بزنم تو روش ولی نتونستم وجدانم قبول نمیکنه