2777
2789
ممنونم عزیز دلم.الهی که دیگه هیچ ناراحتی و دردی واسه هیچ کدوممون پیش نیاد به اندازه کافی از دست دادن ...

سلام خوبی عزیزم انشالله که روز به روز بهتر میشی عزیزم مریم جان این زخم که میگی بازه همون موبرگشتیه خیلی درد داره خیلی راهی نیست زودتر خوب بشی ؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم این آزمایشو دادم یکی دو روز دیگه جوابش میاد.سمیرا جان عزیزم خودت اذیت نکن یه پزشک که نه، تا حالا ...

ان شاءالله که آزمایش تو مشکلی نداشته باشه و دیگه خیالت راحت بشه.منکه نمیدونم الان ۴ ساله همش برام مشکل پیش میاد نمیدونم دلیلشم چیه بخدا خسته شدم دیگه.مریم جون برای منم بقیه فاکتورا چندتاش با مال شما مشابه بود منفی شده فقط ana مثبته و یه آنزیم بالاست.منم اگه لازم شد میرم پیش دکتر فائزی البته ان شاءالله که نشه الانشم درگیر چندتا دکترم.مرسی که با حوصله راهنماییم کردیهمش میترسیدم نگن باید بیخیال بچه شی اونم بعد از اینهمه انتظار

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار یه فاکتور عمومی برای تشخیص بیماریهای خودایمنیه.البته خوندم که تو بعضی از آدما بدون دلیل مثبت م ...

سمیرا جان خوبی  نگران نباش عزیزم  اصلا استرس نداشته باش تا بری دکتر انشالله چیز مهمی نیست منم نشد برم دکتر  بخاطر سرگیجه گفتم هفته بعد برم امروز شاید همین شهر خودمون برم متخصص

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید اکر ناراحت نمیشی علت آسمونی شدن فرشته ات چی بود 

عزیزم چیزی معلوم نشد فقط گفتن احتمالا قلبش مشکل داشته

من خودم هیچ مشکلی نه تو آزمایشا و نه تو بارداری داشتم، سنو ها و انومالی هم همه میگفتن عالیه، آخر هفته 36 یهو دیگه تکون نخورد با اینکه دو روز قبلشم دو جا صدای قلبشو شنیدن گفتن خوبه. دیگه نه جفت کنده بود نه بند ناف دورش بود نه خون ریزی داشتم نه درد داشتم هیچی، دو روز تو بیمارستان درد کشیدم بازم دهانه رحمم باز نمشید دیگه حساب کن بزور چطوری میشه، از وسط زایمان هم که دیگه یادم نیست خیر سرم خواستم ببینمش بعد صدای گریشو بشنوم بگن همه اون دستگاه های مزخرف اشتباه کردن یا معجزه شده هنوزم منتظرم😞

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من انقدر گریه  کردم با حرفات قربون دلت برم اما عزیزم من دختر سه ماهمو گذاشتم زیر خاک، من با کلی ...

عزیزم، خیلی سخت خیلی انشاالله خدا بهت صبر بده و دلت رو شاد کنه چون فقط خودشه که میدونه در نبود فرشته هامون چقد داریم میسوزیم.

سمیرا جان خوبی  نگران نباش عزیزم  اصلا استرس نداشته باش تا بری دکتر انشالله چیز مهمی نیست ...

ممنون هداناجون.راستش خوب نیستم از استرس اصلا به خودم نمیتونم برسم هیچی فقط دارم فکر میکنم که چی میشه.برام دعا کن هدانا من دیگه طاقت غم ندارم بخدا.عزیزم برو دکتر البته ان شاءالله که چیزی نیست من سر صالح سرگیجه داشتم این یکی طفلک میبینه حوصله ندارم کاری به کارم نداره

عزیزم، خیلی سخت خیلی انشاالله خدا بهت صبر بده و دلت رو شاد کنه چون فقط خودشه که میدونه در نبود فرشته ...

آیجهان عزیز از خدا برای دلت آرامش میخوام و یه شادی بزرگ که زود قسمتت بشه.عزیزم صبر کن نه الکی واقعا از صمیم قلب بی تابی اولین ضربه رو بخودت میزنه .من دو سال این راهو رفتم الان جز درد چیزی عایدم نشده بچمن برنگشته.مواظب خودت باش

سلام زهرا جون.سلام به همگی دوستان خوب و مهربونم ؛هدانا،باران،مصی،سعیده،ماریا،آدینه،مهرا،سمیرا،پریناز ...

سلام مریم جون، چقد حضور آرومت تو تایپیک پر رنگه که هممون دلمون برات زود تنگ میشه، عزیزم اینطور که میگی خیلی اذیت شدی الهی دیگه تنت درد نبینه دلتم غم. انشالله بزودی حالت خوب خوب بشه گلم.

آیجهان عزیز از خدا برای دلت آرامش میخوام و یه شادی بزرگ که زود قسمتت بشه.عزیزم صبر کن نه الکی واقعا ...

ممنونم مهربونم، انشالله برا خودت. چشم اگه بتونم بنظر خودم که خیلی پوستم کلفته ولی گاهی واقعا ظرفیتم پر میشه، نمیکشم. خدا نی نی گل تو برات حفظ کنه تا انشالله بسلامتی بغلش کنی عزیزم

ممنون هداناجون.راستش خوب نیستم از استرس اصلا به خودم نمیتونم برسم هیچی فقط دارم فکر میکنم که چی میشه ...

سمیرا جان ویارت بعد از ماه دوم میاد این زود اومد سراغم سرگیجه خیلی بده  شکم دردم دارم

بحای فکر خیال فقط بگو خدایا مواطب منو نی نی باش بهش انرژی بده

سلام مهرک جان.خوبی؟ نی نی خوبه؟ یه دنیا ممنون از اینکه یادم بودی..الهی که خودت و نی نیت در پناه خدا ...

فدای محبتت ممنونم همچین خودت درپناه خداباشی وازاین به بعداتفاقای خوب وخبرای خوب برات باشه🙏😘🌺

یه سوال مریم جان الان ک عمل شدی همش باید رو شکم بخابی ؟

زهراجانم خوبی؟پری نیومد؟عزیزم حالاکه باردارنیستی به دکتربگوبهت ارامبخش بده حالت بهترشه اروم شی پری واموندم میادا 

انشاالله تو هم مثل مریم جون خبر بدنیا اومدن فرشته ات رو بدی صحیح و سالم آمین    

ان شاءالله.ممنون عزیزم.ان شاءالله شماوبقیه دوستان هم بزودی خبر بارداریتونو بدین و در نهایت صاحب فرزندانی سالم ،صالح و زیبا بشین