2777
2789
اگ میشه ب سوالات ما تازه واردا هم یکم اهمیت بدین. احساس غربت نکنیم😓

عزیز دلم احساس غربت نکن 😍😍😍هر سوالی بپرسی بچه ها اکثرا اگر بدونن جواب میدن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
منم دکترم گفت گریه کن بغض نکن اما تو خونه خواهر شوهرام تا میخواستم حرف بزنم میگفتن خوب چی شده مگه جن ...

عزیرم فرشتت با ناراحتیت ناراحت میشه. اونا چون درد تو رو نکشیدن که تو رو بفهمن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم فرشتت با ناراحتیت ناراحت میشه. اونا چون درد تو رو نکشیدن که تو رو بفهمن عزیزم 

اره خودمم همین فکرو میکنم گاهی برا ارامش خودم واون قران میخونم 

اره انا این کمال خودخواهی یه انسانه چون خودش نکشیده درک نکنه  امیدوارم هیچکس به این دردمبتلا نشه

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی
سلام به مامانا..... یه سوال دارم الان دختر نازم ۳ ساله که پر کشیده اما من هنوز دارم از درون میسوز ...

سلام دوست خوبم.اول که متاسفم بچت رو از دست دادی بعد تبریک فراوان میگم گل دخترت بغلته خدا واست حفظ کنه الهی🌹🌹

این که بچه اولت هرگز از یادت نره طبیعیه اما بعد ۳ سال با داشتن یه بچه سالم دیگه هم جنس همون اولی بازم بی قراری و گریه کنی طبیعی نیست البته به نظر من😍

یا دوره سوگواری رو نگذروندی یا افسردگی گرفته بودی و درمان نکردی

چون وقتی افسردگی درمان نشه حتی با وجود بچه جدید بازم خیلی در روحیات مادر تغییری ایجاد نمیشه

عزیزم یه بچه بیار تا کمی از دردت آروم بشه..من یه پسر دارم ..اگه اون نبود تا حالا یا دیوونه شده بودم ...

منم بچه دارم  خدارو شکر اما هرگلی بوی خودشو داره 

خدا پسر تو وبچه های منو همه رو حفظ کنه وبزرگ شدنشونو ببینیم

اره خودمم همین فکرو میکنم گاهی برا ارامش خودم واون قران میخونم  اره انا این کمال خودخواهی یه ا ...

آفرین عزیزم ..منم با قرآن آروم میشم ..انشاالله خدا داغ فرزند و نصیب هیچ کس نکنه..من پسرم بعد ۴ روز آسمونی شد ..باز اطرافیانم منو درک نمیکنن 😔😔😔

منم دکترم گفت گریه کن بغض نکن اما تو خونه خواهر شوهرام تا میخواستم حرف بزنم میگفتن خوب چی شده مگه جن ...

خب چون نمیتونن حال و روز تو رو درک کنن.واقعا نمیفهمم بعضیا اگر همدلی هم بلد نیستن لااقل اینم بلد نیستن که دهنشونو ببندن و سکوت کنن🙄🙄🙄🙄

دوست خوبم بچه ات از ناراحتی مادرش ناراحته..اون فرشته خدا بوده روحش در آرامش کامل فقط نگران مامانشه که انقدر بی تابه..

منم بچه دارم  خدارو شکر اما هرگلی بوی خودشو داره  خدا پسر تو وبچه های منو همه رو حفظ کنه ...

انشاالله عزیزم..اره هر کدوم جای خودشون دارن .من یه عکس ازش دارم هر روز نازش میکنم. کلی قربون صدقش میرم..دیگه کاری از دستم بر نمیاد😔😔😔.

آفرین عزیزم ..منم با قرآن آروم میشم ..انشاالله خدا داغ فرزند و نصیب هیچ کس نکنه..من پسرم بعد ۴ روز آ ...

انشاالله حال دلت هرچه زودتر خوب شه  سختترین امتحان تدا همین داغ فرزنده خدا به همه مون کمک کنه من بچه خیلی دوست دارم دوست دارم صدای بچه پر باشه تو خونه ارام بخشترینه به خدا

انشاالله عزیزم..اره هر کدوم جای خودشون دارن .من یه عکس ازش دارم هر روز نازش میکنم. کلی قربون صدقش می ...

قربون دلت بشم واییی بعد ۴روز یعنی شیرشم دادی

انشاالله حال دلت هرچه زودتر خوب شه  سختترین امتحان تدا همین داغ فرزنده خدا به همه مون کمک کنه م ...

عزیزم اگه از نظر جسمی حالت خوبه یه بچه بیار ..چون خیلی بهت کمک میکنه ..یکی از دوستام بچه اولش بعد ۴۰ روز بدنیا اومدن از دست داد ..الان دوتا پسر داره که یکی با آرش من بدنیا اومد..میگه الان خیلی روحیم بهتر شده