2777
2789

منم پارسال پسرکمو هفته ۲۲ از دست دادم 

روزای سختی بود بازم باردارشدمو الان گل پسرم کنارم خوابه

ناشکر نیستم اما اون بچه رو هیچوقت نمیتونم فراموش کنم قبلنا از مرگ وحشت داشتم اما الان وقتی فکر میکنم من یه بچه دارم اون دنیا ترسم میریزه... 

خدایا شکرت بخاطره داده ها و گرفتنات 

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام به همه    واقعا ممنونم از همگی 😘😘😘😘😍😍😍 انشاالله این ماه کلی بارداری داشته &nbs ...

سلام عزیز دلم مامان مهربوووون 😘😘😘

انشاله عزیزم ❤❤❤ 

موعدت گذشته هدانا جان ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه    واقعا ممنونم از همگی 😘😘😘😘😍😍😍 انشاالله این ماه کلی بارداری داشته &nbs ...

نه عزیزم حساب هستی من قبلی منفی شدانداختم اشغالی فردادوباره دیدم مثبت بود

سلام عزیز دلم مامان مهربوووون 😘😘😘 انشاله عزیزم ❤❤❤  موعدت گذشته هدانا جان ؟

اگه مثل ماه قبل باشه  دو روز گذشت   

عزیزمی 😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم الان چندوقته گذشته ازموعدت؟

ماه قبل ۱۷ لکه بینی بود ۱۹ پری شدم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم پارسال پسرکمو هفته ۲۲ از دست دادم  روزای سختی بود بازم باردارشدمو الان گل پسرم کنارم خوابه ...

از دست دادن بچه هیچ وقت فراموش نمیشه عزیزم 

ای جوووونم 😍😍😍 گل پسرتو خدا زیر سایه اش حفظ کنه 

خدا رو هزاران مرتبه شکر 🙏🙏🙏

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مهرا جان علائمت دقیقا چی بود؟

عزیزم علائم نداشتم حتی دردپریودی نداشتم گفتم شایدآرامبخشموقطع کردم اعصابم بهم ریختس نمیشم که زهراوآذرجون گفتن بیبی بزارخودم امیدنداشتم گذاشتم فهمیدم  

سلام به مامانا.....

یه سوال دارم

الان دختر نازم ۳ ساله که پر کشیده

اما من هنوز دارم از درون میسوزم.

یه دختر ۹ ماهه دارم

اما هنوز دختر اولم رو فراموش نکردم و حالم بده.

آیا این طبیعی هست؟

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....