2777
2789
قربون دلت بشم واییی بعد ۴روز یعنی شیرشم دادی

ممنون عزیزم.نه شیر بهش ندادم .ولی مای بی بیش و عوض میکردم براش قصه میگفتم .کمرش و ماساژ میدادم ..😔😔😔خدا از دکترا نگذره که پسرم و ازم گرفتن

سلام من تازه تاپیکتون رو دیدم جالبه واسه ادمهای مثل من که سقط داشتن ودردمند که کسی حالشون رو درک نمی ...

سلام عزیزم... متاسفم واسه اتفاقی که واستون افتاده😔😔😔سقط اجباری واقعا دردناکه و از لحاظ روحی بار سنگینی داره‌.‌‌...ای کاش اطرافیانمون درک میکردن که ما باید واسه بچه هامون عزاداری کنیم... ای کاش میفهمیدن که اون بچه ها ازوجودمون بودن و با رفتنشون قلبمون رو بردن ... الانم‌عزیزم اجازه نده افسردگی بهت غلبه کنه... اگه نیاز میبینی با مشاور صحبت کن .. اگر هم نه سعی کن خودت رو تخلیه کنی...با فرشته ات صحبت کن و حرفای دلت رو بهش رو کاغذ بنویس ...من خودم چند وقت یکبار ی کلیپ کوچیک واسش درست میکنم میزارم استوری ...خیلی گریه میکنم ولی تخلیه میشم ... انشالله بزودی حالت خوب میشه و روزهای شاد در پیش رو داشته باشی😍😍😍🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چون نمیتونن حال و روز تو رو درک کنن.واقعا نمیفهمم بعضیا اگر همدلی هم بلد نیستن لااقل اینم بلد نیس ...

بله منم همین فکر ومیکنم الان فقط دوست دارم یکی دیگه داشته باشم اما انگار خدا نمیخواد

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی

[QUOTE=111897831]منم دخترمو ۲۴ هفته از دست دادم ۱۶ زوزه پیش😔 خیلی بچه دوس داریم ۳ ماه بگذره خدا بهت صبر بده عزیزم ..بخدا هر روز دعا میکنم خدا جون هیچ کس با بچش امتحان نکن خیلی سخته..

سلام عزیزم... متاسفم واسه اتفاقی که واستون افتاده😔😔😔سقط اجباری واقعا دردناکه و از لحاظ روحی بار س ...

ممنون خواهری واقعا حرفات آرام بخشه برام  چشم سعی میکنم اما سخته

انشاالله که به حق پنج تن آل قبا برات معجزه اتفاق بیفته🤲🤲🤲

انشالله واسه دل شکسته ت گریه م گرفت تو حتی بچه تو لمس کردی خدا ارامشو نصیبت کنه

انشالله واسه دل شکسته ت گریه م گرفت تو حتی بچه تو لمس کردی خدا ارامشو نصیبت کنه

ممنون عزیزم..اینجا خیلی از مادرا بچه چند روزه چند ماه و حتی چند سال از دست دادن .خدا به همه ما مادرا فقط صبر و آرامش بده 🤲🤲🤲عزیزم وقتی بچه تو شکم ..ما دیگه مادریم..من پارسال تو هفته ۱۳ بچم و از دست دادم ..دوباره امسال بعد بدنیا اومدن ..امسال ولی نابود شدم .چند سال پیر تر شدم .😔😔😔

[QUOTE=111897831]منم دخترمو ۲۴ هفته از دست دادم ۱۶ زوزه پیش😔 خیلی بچه دوس داریم ۳ ماه بگذره خدا بهت ...

اره عزیزم خیلی سخته😔خصوصا اگ خیلی منتظرش بودی واس بدنیا اومدنش لحضه شماری میکردی

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
عزیزم پس از الان به خودت برس زیر نظر یه دکتر خوب باش..ویتامین بدنت باید خوب باشه 

درسته عزیزم باید خودمو حسابی تقویت کنم ک بتونم بعده ۳ ماه اقدام کنم

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤