2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

هیچی حواسشو سریع با یه اسباب بازی چیزی گرم کن اصلا واکنش نشون نده تو این سن طبیعیه بچه داره اعضای بدنشو میشناسه کنجکاوه نسبت بهش مثل چیزای دیگه ی اطرافش

من چی بگم پس یه سه ساله دارم یه یه ماهه.یکی رو پامه تکونش میدم اون یکی تو کریر با دست تکون میدم بخوابن.وقتای دیگه هم که نگو همش درحال بدو بدو و جیغ و دعوا و گریه و خستگی و بغض و .... خیلی وقتها هم خوشحالم بهشون نگاه میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم بیست ماهشه تازگیا شبا ساعت دو میخابه تا ده صبح.ببین دو هفته دیگه زایمان میکنم روزی سی بار می ...

وای ببخشیدا ولی اونجاش که میگه مامان شما میگی جانم تف میکنه و در میره خیلی باحال بود🤣🤣🤣

به قول دختر من خدا قوت پهلوان

به سلامتی بچه ات بدنیا بیاد عزیزم

ببخشیدگلم ولی خنده ام گرفت کاش من اون جاپیشت بودم😅ناراحت نشی ازدستم شوخی کردم😘

😂😂😂 نه بابا گلم چرا ناراحت شم😍😘...خودمم به دستم نگاه میکردم خندم میگرفت😁 قشنگ میرفت بالا میومد پایین

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙

منم فک کردم چی شده که خسته شدی .خسته منم من.من خیلیییییییی خسته شدم ۲تا بچه ۵ و ۴ سال شیطون دارم .اگه یدونه داشتم خوب بود این دوتا خیلی باهم شیطنت میکنن ‌.واقعاا سخته من وقتی دخترم ۶ماهش بود باردار شدم هم بچه شلوغ هم ویار بارداری واقعا سخت بود و هست .حتی امروز اتیش سوزی راه انداخته بودن بزور تونستم خاموش کنم موهای دخترم کلا سوخته .خدارو شکر که جژغاله نشده 😭😭😭😭😭😭

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
😂😂😂 نه بابا گلم چرا ناراحت شم😍😘...خودمم به دستم نگاه میکردم خندم میگرفت😁 قشنگ میرفت بالا میومد ...

ای جانم قشنگ تصورت کردماخوشبخت باشی وموفق عزیزدل😍😍

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

حق داری    ما هم این شرایط داشتیم و داریم    بعضی بچه ها کلا بدقلق و  پرگریه  ونق نقو هستن..کاریش نمیشه کرد جز مدارا و صبوری..   خداروشکر کن مادرت کمک حالت هست...بچه منم بسیار پرگریه بود   دست تنها هم بودم و هستم...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من پسرم اوتیسم خیلیییی خفیف داره. خدا را شکر با آموزش ۸۰ درصد مشکل حل شده. اما هنوز روابط اجتماعیش ک ...

خدا را شكر   عزيزم مشكل أوتيسم همون روابط اجتماعيه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بقران غلط بکنم

من ک اگه باز باردار بشم   خودکشی میکنم..تو بارداری غریب بودم..خانواده شوهرم بودن ک حتی حالم نمیپرسیدن حتی اذیتم هم میکردن..بعد زایمان  تو بیمارستان مادرم نمیموند    همش میرفت ک کارای خونه اش انجام بده    بعد سزارین یکسر تنها بودم بیمارستان  ...بعد زایمان هم افسردگی  خیلی شدید گرفتم  درحالی ک دست تنها و غریب بودم    شوهرم هم حامیم نبود  تازه همش دعوا میکرد باهام ک چرا غذا سروقت اماده نیس و خونه نامرتبه   میگف از تنبلیت غذات سر وقت اماده نیس و...بچه ام هم نااروم بود   7 ماه اول تا صبح نمی خوابید و گریه میکرد تا صبح...بچه ام پرگریه و نااروم بود        پدرم دراومد     پیرشدم اصلا    هیچ کی مث من اذیت نشد...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ای جان حق داری با تمام وجودم درکت می کنم 

روزهای سختیه 

من همیشه میگم اون مادرایی که بچه ساکت دارن چه امتیاز مثبتی نسبت به من داشتن 

تا ۶ ۷ ماه اول نه خواب داشتم نه خوراک 

دیوانه ام کرده بود 

پسر جاریم ۱۰ ماهشه فقط صدا در میاره و می خنده اونوقت پسر من 

وای از هر چی بچه کوچکه زده شدم 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،