الانم بی پولی داره جرم میده که بعدا حس خرج کردن پولامو نداشته باشم😂
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ۶ ساله دیگه پولدار خالصم البته فقط خرج یکی رو میتونم بدم که خودمم ولی اون موقع ۲۷ سالمه
همسنیم😂😂
یکی که چشم سومش باز بوده به شوهرم گفته دو سال دیگه پولداری🥲یکی دیگم بهش گفته گنج پیدا میکنی
این دومیه حرفاش از رو اعداد و حروف بوده کلا هرچی گفته درست بوده
گفته حسابی دوسال سختی میکشین بعد دیگه راحت میشین
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
۲۱ سالته منمان شا الله ❤️نه من دانشجوام باید کار کنم مهاجرت کنم اون موقع میتونم زندگی کنم البته سال ...
راهت طولانیه ولی مطمعنم موفق میشی چون ارادت قویه
حس میکنم خانوادتم حسابی پشتتن🥺
۱۸ فروردین میشه سه سال
پشیمون نیستم عاشقیم
جفتمون سنمون کمه در حال جر خوردنیم تو زندگی😂باورت میشه رسم جهاز نداشتن بهمون جهاز ناقابلم ندادن؟