2777
2789

خب😐

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

سلام

دیدم تاپیک هایی که از واژه اسکرین شات تو عنوانشون استفاده شده، قالبا پر بازدیده!

دروغ چرا، از شما چه پنهون گفتم این مدلی تاپیکم رو بزنم  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای من اینا به چه دردتون میخوره؟

سلام

بارها توضیح دادم

تو تاپیک های قدیمیم هست

حتی تو این اسکرین !!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
حوصله ندارم بخونم اون تاپیکارو 

راستش منم حوصله ندارم تایپ کنم

سلام بارها توضیح دادم تو تاپیک های قدیمیم هست حتی تو این اسکرین !!

من گوشی دارم یدونه افتاده تو اب😐

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍

منم ی گوشی سامسونگ استار تو دارم

روشن نمیشه

فک کنم فقط باطریش خرابه نمیدونم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
منم ی گوشی سامسونگ استار تو دارم روشن نمیشه فک کنم فقط باطریش خرابه نمیدونم

سلام

عکسشو تل یا واتس بفرستید ان شالله خریداری بشه

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

سلام عکسشو تل یا واتس بفرستید ان شالله خریداری بشه ۰۹۳۳ ۳۲۰ ۱۲۱۲

واتس ندارم

تل هم قطعه😕

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
2810