2777
2789
سلام مدلش چیه؟

نمیدونم یادم نیستش..نوکیاست صورتیه با شصت میزدم میرفت بالا درش ب صورت ریلی

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه گوشی سامسونگ e250 دارم به دردتون میخوره افتاده تو آب سوخته

سلام

حداقل دوتا گوشی باشه که پول پست میدم بصرفه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ای بابا... پس با یاهو مسنجر بفرستید    

اونم ندارم☺

اینستا بفرستم.؟

اصلا همینجا چشه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

میتونید عکسشو هر وقت تونستید برام بفرستید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

5300 فک کنم باشه

منم داشتم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
اونم ندارم☺ اینستا بفرستم.؟ اصلا همینجا چشه

یاهوو که شوخی کردم

منم اینستا ندارم  

سلام منم یه نوکیارم خور دارم ازاین دوسیم کارته ها😄بردش سوخته 

سلام

عکسشو برام محبت کنید بفرستید