2777
2789
مامان شایان جون...مبارک باشه عزیزم. محمد صدرای من متولد 11 اردیبهشت 91 هست. منم مخوام اقدام کنم برا دومی. تازه میخواستم بمحض از شیرگرفتنش اقدام کنم که یه کمی الان دیر شد. برای منم دعا کنید. خدا همه ی گلهاتونو براتون حفظ کنه.
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام به همگی سوره جون خوش اومدی باید یه بار همت کنم و اول تایپیک اسم نی نی ها و تاریخ تولدشون و وزن و قدشون رو بنویسم شایان الان 14 کیلو هست البته فکر کنم یه دو کیلو اومده پایین آخه 1 ماه سرما خورده و خوب هم نمی شه طفلی پسرم آب شد تو این مدت یه سوال؟؟؟؟ من به شایان مولتی ویتامین نمی دادم یعنی دکتر گفت نده حالا که می برمش پیش یه دکتر دیگه میگه بچه تو رشده باید بخوره؟چکار کنم ؟؟؟
سلام به همگی خدارو شکر که تایپیکمون یه کم فعال شده امیدوارم که ادامه پیدا کنه مامان کوچولو و مامان فاطمه جان خوش اومدین اسم نی نی هاو تاریخ تولدشون رو بزارین برام لیست کنم اول تایپیک
2810