2777
2789
سلام دوستان،ممنون مامان شایان جون.پسر من خیلی شیطون نیست به دیدن تلوزیون علاقه داره کلی براش فیلم ماشینای سنگین دانلود کردم خیلی دوست داره نگاه میکنه،فقط ترسو شده،از تاریکی میترسه شبم حتما من باید پیشش بخوابم.بانوی پارس جون من شمالم.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیدا جون سلام خیلی هم نذار پسر گلت تی وی نگاه کنه بیشتر سعی کن بازی کنه و تحرک داشته باشه شایان هم آهنگ های تصویری خیلی دوست داره یه مدت مدام دوست داشت اونا رو نگاه کنه و همش به خاطر اونها گریه می کرد ولی یواش یواش ترکش دادم مثل این معتادها شده بود خخخخخ
2805
سلام وای یکشنبه عروسی داریم امروز یه جوش دردی روی گونم زدم اعصابم خورده دیشب سرزمین عجایب بودم تا موهای پسرم رو کوتاه کنم دیدم یکی از آرایشگراش اخراج شده همونی که من میخواستم موهای پسرم رو کوتاه کنه کارش خوب بود
سلام به همه ی دوستان عزیز شیدا جون شایان اصلا جدا نمی خوابه حتی شبا میاد رو دست من می خوابه موندم 3 ماهه دیگه که نی نی به دنیا میاد می خوام چه کنم اتاقش رو خیلی دوست داره ولی بهونه میاره بخواد اونجا بخوابه بانوی پارس عزیز زیاد حرص نخور ببرش جای دیگه ان شالله خوب کوتاه می کنن موهاش رو... خوش به حالتون عروسی خوش بگذره
شیدا جون من دخترم از یک سالگی تو اتاق خودش می خوابه...ولی موقعه خواب میرم پیشش رو زمین یه تشک کوچولو انداختم رو دستم می خوابه براش قصه می گم یه 15 تا 30 دقیقه طول می کشه می گه خوابم میاد منو بذار تو تختم..می ذارمش خوابش میبره بعد میام بیرون...
سلام شیدا جون اول اینکه سعی می کنم صبح ها بیشتر سر بزنم به تایپیک که بتونم باهاتون صحبت کنم آره واقعا پسرا مامانی ترن بچه دومم دختره و فکر می کنم تا نیمه دی بیاد بغلم ان شالله نه ناخواسته باردار شدم با وجود جلوگیری شدید و در زمانی که به شایان شیر هم می دادم حتی تا ماه 3 نمی دونستم باردارم همه این طوری می گن ولی این بارداری از بارداری اولم خیلی برام سخت تر بود
2810