2777
2789
عنوان

شما بودین چه میکردین

71 بازدید | 7 پست

من یه بچه دارم هرهفته جمعه ها با دوتاخواهرشوهرام و خانوادشون ناهار دعوتیم طبقه پایین خونه مادرشوهر.دخترم به ذوق بچه های خواهرشوهرام میره خونه مامانجونش.اونوقت امروز خواهرشوهرم بعد یه هفته انتظار بچم بعد ناهار دوتا بچه هاشو همراه اون بچه خواهرش فرستاد رفتند خونش.بچه منم ۲/۵سالشه حدودابغض کردقلبم دردگرفت ولی نمیدونستم چه رفتاری  میکردم اون لحظه.میخام جمعه ها نرم دیگه.شوهرم میگه توناراحتی بچه رو بدنکن با اونا

خواهر شما وطیفه ای نداره که بچشون به خاطر خوشحال کردن شما نگه داره

توقعت بیجا هست عزیزم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا یکی از دلایلی که رفتن کوچولوی شما بوده.اونا بزرگترن حوصله بازی با بچه کوچولو رو ندارن.فرستادنشون برن که تنش پیش نیاد.برا من بارها پیش اومده.دخترم و دختر عمه پسر عموش همسنن.باهم حرف میزنن بازی میکنن وقت میگذرونن.کوچولوهای خانواده هم میخوان خودشونو قاطی اینا کنن.اینا قبول نمیکنن و اخرسر جنگ میشه.حدالامکان سعی میکنیم جدا نگهشون داریم

احتمالا یکی از دلایلی که رفتن کوچولوی شما بوده.اونا بزرگترن حوصله بازی با بچه کوچولو رو ندارن.فرستاد ...

میدونی ازاین ناراحتم که شوهرمو نمیتونم مجاب کنم که ماهرهفته نریم جمعه ها  خونه مامانش.... ایام هفته هرروز به مامانش سرمیزنم.چون طبقه پایینمونه.ولی جمعه ها نریم اصلا.چون متاسفانه ازخواهرش رفتارهای مناسبی ندیدم 

میدونی ازاین ناراحتم که شوهرمو نمیتونم مجاب کنم که ماهرهفته نریم جمعه ها خونه مامانش.... ایام هفته ...

عزیزم الکی زندگیتو تلخ نکن.شما هر قد بیشتر بگی بیشتر فکر میکنه که میخوای از خانوادش دورش کنی.سعی کن بدون اشاره به برنامه جمعه ها برا خودتون برنامه بریزی گهگاه که برین بیرون.البته نه هر جمعه ها.هرچند وقت یبار تا کم کم از سرش بیفته.نیفتاد هم فدا سر خودت و دخترت.برو مثل مهمون ناهارتو بخور پاشو بیا