2777
2789

من خیلی کم حرفم. یهو سکوت میکنم

درمورد چیا باید ازش سوال بپرسم

صمیمیت تا چه حد باشه 

چند ساعت باشه خوبه ؟

دنگ رستوران باید حساب کنم؟

چی باعث میشه باوقار تر به نظر برسم

والا سر اولین قرار اول همه اهنگ گذاشتیم رقصیدیم و روش خوندیم😐😂ولی اگ خیلی بخوای رسمی باشی سوالای عادی مثل تحصیلاتش خانوادش و اینا یا راجب علایقتون صحبت کنین خط قرمز هاتون و…

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

به نظرم فقط خودت باش و تظاهر نکن ولی در کنارش سعی کن خیلی سنجیده رفتار کنی و هرچیزی رو نگی یا هر شوخی نکنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت باش

آرایش سبک لباس های شیک و اتو شده عطر

راجع به خط قرمزهات صحبت کن ازش راجع به آینده بپرس

نمیخواد خیلی خشک باشی ولی خیلیم گرم نگیر

زبان بدنت و نوع صحبت کردنت خییییلی مهمه خیلی

دوکلمه حرف بزن اشکال نداره ولییی درست

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2805
والا سر اولین قرار اول همه اهنگ گذاشتیم رقصیدیم و روش خوندیم😐😂ولی اگ خیلی بخوای رسمی باشی سوالای ع ...

آنقدر درمورد خط قرمزام و اخلاقم کنم این مدت تو چت

فکرکنم حرفی برای گفتن نمونده 😂😂 میترسم کلش رو سکوت کنم

چه جالب 🥰😍😍

به نظرم فقط خودت باش و تظاهر نکن ولی در کنارش سعی کن خیلی سنجیده رفتار کنی و هرچیزی رو نگی یا هر شوخ ...

اخه خود واقعیم سکوت محضه 

اصلا حرف نمیزنم

نمیخوام اینطور باشم

من باید حرف بزنم وگرنه حوصلش سرمیره

اه چرا یادم افتاد کاش سر اولین قرار نمیرفتم ازدواج نمیکردم 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

خواستگار منظورته؟ ازش بپزس انتظاراتش از همسر آیندش چیه

نظرش در مورد ادامه تحصیل و شاغل شدنت چیه

تا چه حد برات آزادی قائله

تا چه حد پس انداز داره آدم خوش خرجی هست یا نه

اهمیت مادرش در زندگیش چقدره

چقدر در هفته رو حاضره با دوستاش وقت بگذرونه و چقدر در هفته رو تو با دوستات وقت بگذرونی

نظرش در مورد بچه چند سال بعد ازدواجه و اینا 

اگه آشنایی به قصد خواستگاری نیست در مورد خودش شخصیتش و علایقش بپرس بهترین و بد ترین اخلاقش از نظر خودش چیه

در مورد حساب کردن تعارف کن ولی اصرار نه اگه ادامه پیدا کرد دفته بعدی برو کافه و شما حساب کن نه که دفعه بعد شام و تو حساب کنی

مردا اوایل رابطه اینقدر وراجی میکنن که حرفیم داشته باشی فرصت نمیده بزنی. دنگ که خیلی زشته اگه به نظرت لازمه تعارف کن خودت حساب کنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2810