2777
2789
عنوان

شما‌چقدر هزینه میکاپ میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 125 پست
پس یعنی زیاد نگرفتع؟ من فکر کردم کرده تو پاچم😑

به اندازه کاری که انجام میشه زیاده ولی در کل چون همه جا قیمتا همین حدوده نمیشه ازش ایراد گرفت پس عادیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

با مو حدود یه تومن شد سری قبل

خیلی کم آرایش کرده بودم ، در حد مژه و کرم پودر و کانتور و رژ اونم چون وقت نداشتم

از آرایش خوشم نمیاد کلا 

بیرون رفتنی هم یا همینجوری بدون میکاپ میرم یا حوصله داشته باشم سی سی کرم ، ریمل و بالم لب رنگی

بحث هزینشم نیس چون همینایی که میزنم خدا تومنن

همشم برند

دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگر همین پولو پزشک جراحی بابت دستمزد عمل جراحی میخواست همه فحشش میدادن میگفتن پول پرستولی چون م ...

نه بابا دکتر که حقشه نوش جونش آرایشگرا خیلی بی انصافن 🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
به اندازه کاری که انجام میشه زیاده ولی در کل چون همه جا قیمتا همین حدوده نمیشه ازش ایراد گرفت پس عاد ...

ولی اون که گفت ۱۵ تومن داده چصی اومده مگه نه؟ از عروسم انقدر نمیگیرن😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
ولی اون که گفت ۱۵ تومن داده چصی اومده مگه نه؟ از عروسم انقدر نمیگیرن😂

متاسفانه امکان اینکه راست گفته باشه زیاده چون سالن های پرستاره همین هستن و از عروس بالای ۲۵ تومن میگیرن .

کلا چندین ساله هزینه ارایشگاه زیاد شده ارایشگرا زیاد میگیرن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ارهوسواسیم

خوب بودی به نظرم 

متاسفانه امکان اینکه راست گفته باشه زیاده چون سالن های پرستاره همین هستن و از عروس بالای ۲۵ تومن میگ ...

آره میگفت شمال شهر رفتم ولی چه خبره انگار دیگه چکار میخوان بکنن 😑

خدارو شکر دگ خیلی ها آرایشگاه نمی رن ارایش غلیظ داره از مد میوفته شنیون داره از مد میوفتهاکثر ارایشگ ...

لوازم آرایشم مناسب عروسی نبود وگرنه خودم درست میکردم 🤦‍♀️

نمیکنم🥲😂

آرایش بهم نمیاد واسه همین خودم در حد کم آرایش میکنم و میرم

تهش واسه شینیون برم آرایشگاه اگر مراسم خاصی باشه و مختلط نباشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چخبره خودم ارایش میکنم موهامم اتو و کرلی میکنم چکاریه بدم ارایشگاه

موهامو بلد نیستم درست کنم😂لوازم آرایشم مناسب عروسی نبود وگرنه نمیرفتم وقتی گفت ۵ تومن قلبم وایساد😂💔

ببین بستگی داره چ نسبتی با عروس دوماد داشته باشی

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من اصلا نرفتم آرایشگاه برای عروسیم

خودم یک آرایش خیلی کم کردم

موهامم خواهر شوهرم که آرایشگر بود ساده برام جمع کرد 

هیچوقت فلسفه خرج میکاپ که خیلی هم بالاست رو نفهمیدم . به نظر کار بشدت اشتباه و جهان سومی طوره.

چون من فقط می‌خوام آرایش کنم ، نه گریم!

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

2810