2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست

به نظر من یه مدت سرد و بی تفاوت شو....بی نهایت به خودت به خونه ات به بچه ات برس....از لحاظ ظاهری هیچی برای خودت کم نذار نه تو تیپ نه تو قیافه....بذار اون بیاد جلو و کنجکاو رفتار تو بشه مهربان....انشالله که درست میشه گلم

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ مردی در برابر زیبایی و تنوع نمیتونه مقاومت کنه . امتحان کن .

فکر میکنی نکردم؟هزارمدل لباس میپوشم ارایش میکنم موهامو لخت میکنم عطر میزنم یادم نمیاد یبار حتی یبار گفته باشه چه خوشگل شدی

2805
مونا شوهرش عاشق یکی دیگه س مرد عاشق جز عشقش کسی نمیبینه

عزیزم مردای عاشقم چشم و گوششون میجنبه 

شوهرش فکر میکنه عاشق اون زنست ولی اگر واقعا اینطوری بود هرگز ازدواج نمیکرد

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
فکر میکنی نکردم؟هزارمدل لباس میپوشم ارایش میکنم موهامو لخت میکنم عطر میزنم یادم نمیاد یبار حتی یبار ...

حس حسادتشو تحریک کردی ؟

مثلا بگو قراره با همدوره ایهای دانشگاهمون دختر و پسر همو ببینیم و قبلش هم برو آرایشگاه که حساس بشه روت

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
عزیزم مردای عاشقم چشم و گوششون میجنبه  شوهرش فکر میکنه عاشق اون زنست ولی اگر واقعا اینطوری ...

گاهی خانواده و... مانع میشه 

خیلیا دیدم ازدواج کردن ولی عاشق یکی دیگه ن

چشم و گوشش هم بجنبه حداکثر در حد هوس یا دوس داشتن معمولیه اون فکرش بعد سالها پیش کس دیگه س

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی

ببین وقتی که کار داری که هیچی وقتی کار نداری خودتو سرگرم کن فکرتو مشغول یه چیز دیگه کن...مثلا رمان بخون رمان می گل و جرات یا حقیقت رو من خوندم قشنگ بوده خودتو سرگرم اینا کن تا اون متوجه تغییر رفتارت بشه....بعد که عذرخواهی کرد سعی کن به خودت وابسته اش کنی با هر راهکاری که به ذهنت میرسه محبت و توجه و سیاست وِ...ِِ.

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
فکر میکنی نکردم؟هزارمدل لباس میپوشم ارایش میکنم موهامو لخت میکنم عطر میزنم یادم نمیاد یبار حتی یبار ...

تقصیر تو نیس .تقصیر خودشه ک با کسی ک نمیخواسته ازدواج کرده 

اگ نمیفهمی حرفمو ریپلی،نکن فقط حوصلت نی
2810