2777
2789
عنوان

بخاطر دوس دخترش زد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 138 پست
جداشده

چقدر بد

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه سخت عزیزم منم بودم شک میکردم خیلی مشکوکه مخصوص این که اون جدا شده  

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
2805

خدا کمکت کنه عزیزم . 

در ضمن سعی کن زنی شبیه جاریتو جایی دیدی یا با خصوصیات مشابه ، تبلیغ منفی کنی . مثلا بگی اه اه فلانی رو چه لبهای بدفرمی داره یا چه هیکل فلانی

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

اسی فک نکنم کاریش کنی من پسر همسایمون دوسم داشت بهش شوهر نکردم .بایکی دیگه ازدواج کردم اونم بایکی دیگه دوتامونم الان بچه داریم .معلوم که هنوز چشمش دنبال من خداروشکر من یه شهر دیگم ولی وقتی میرم خونه بابام اینا تو کوچه منو ببینه زل میزنه به من یا میاد از پشت پنجره تو حیاط بابام اینارو دید میزنه چندبار دیدم منم سریع رفتم تو خونه ولی معلوم از رفتاراش هنوز منو میخواد 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

از اول نباید حتی پیام هم میدادی.کلا باید نادیده میگرفتی و به روی خودن نمیاوردی فقط نامحسوس کنترلش میکردی.حالا که گذشته.سعی کن خودتو بالا ببری تا شوهرت به تو توجه کنه.اسمی هم از اون دختره دیگه نیار اینقدر خودتو حقیر نکن.

عزیزم نباید هرچی از دهنت دربیاد بهش بگی.کار شوهرت غلطه اما توهین شما هم غلطه منطقی باش صحبت کن بدون توهین و تهمت . حساسیت شما بیشتر باعث میشه شوهرت فراری بشه. هر قهر و دعوای شما باعث میشه ک شوهرت ب اون خانم بیشتر فکر کنه.

با دعوا و قهر نمیتونی شوهرت رو حفظ کنی برای خودت

میدونم سخته و ناراحتی از دستش 

اما با محبت و زبان خوش و بدون توهین باش برخورد کن...

عصبانیت و احساسات رو مدیریت کن....

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
دختره رو کار ندارم شوهرم با وجود ی بچه چرا باید اینطور کرم بریزه

بی خیال ممکنه اکثر مردا تو موقعیت مشابه همین کارو کنن . فعلا احساسات و خشم بذار کنار و عمل کن

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
شوهرت هنوز اون دخترو دوسش داره 😔😔  هر کاری هم کنی نمیتونی جلوشو بگیری  ببخش اینو رک گف ...

آره منم با حرفت موافقم میخواستم همینو بگم😑😑😑😑

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

ولی عزیزم به نظرم اول شما مقصری که چن بار پیام دادی شاید اونومقع از ذهنش پاک شده بود شما بهش چن باری یادآروی کردی با کارت .اونم فهمیده که شما از اول بهش شک داشتی روش باز شده یا از چشمش افتادی

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
2810