2777
2789
عنوان

خاطرات جنی تونو بگید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 110 پست
میدونی ..اینا تصوره ماست فک میکنم .همه مون از جن تصورمون ی چیز سیاپوش قدبلنده ب صورت ی حاله ی گنگ.. ...

متاسفانه من تو بيدارى و هوشيارى كامل ادماى قدبلند مشكى پوش ميديدم ك خواهرمم دقيقا ديد ايا ساخته ذهن من با ذهن ابجيم يكيه؟؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اتفاقا چيز بديه چون نشون از هوشيارى همزاد داره من گاهى وقتا حتى ميفهمم طرف مقابلم الان چى ميخواد بگ ...

این صحنه ی تکراری بخاطر وجوود عالم زَر هستنش..توی اسلام درموردش حرف زده شده..حس شیشم نیست ابجی جون😊نگران نباش چیز خطرناکی هم نیست برای همه اتفاق میتفه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چون تعبیرشون میکنی ؟ چون پیامبر گفته اگ خوابی میبینید و تعبیرش کنید خودتون ..اون خواب طبق تعبیر ...

من هيچ وقت خوابمو تعريف نميكنم اما بعد از چند روز اون اتفاق رخ ميده عينا خودش

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
عین منی دقیقن

خب چرا اينجوريم؟؟؟؟؟

بچه ها شاید باورتون نشه اما من اصلاااااا نمی‌ترسم ازشون ندیدما ولی خیلی سرم اومده که بترسونن یا خانوادم رو اذیت کنن اما اصلااااا نمیترسم 

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️
این صحنه ی تکراری بخاطر وجوود عالم زَر هستنش..توی اسلام درموردش حرف زده شده..حس شیشم نیست ابجی جون😊 ...

عالم زر چيه عزيزم

توروخدا ازین تاپیکا نزنید..من خیلی میترسم.شب نمیتونم بخوابم بخدا

خب عزیزم تواین تاپیک نمونو نخون

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
بعله..این اتفاق برای خوده بنده هم افتاده و ب چشم دیدم.مام روستای پدر بزرگم داشتیم میرفتیم توی راه رو ...

این صدای جشن یا عزا رو منم چندباری نصفه شب شنیدم. عزادداری رو شبای محرم ساعت دوی نصفه شب به بعد

2810