2777
2789
عنوان

خاطرات جنی تونو بگید بدویید

798 بازدید | 110 پست

سلام دوباره😁بچه ها اینجا هوا عالیهععع ابری ...رعد و برق میزنه فوق العادس..هوا هوای ماجراجوییه ..خب بیایید یکم درمورد خاطرات جنی مون حرف بزنیم میددنم ک واس هرکدوم مون اتفاق افتاده فقط واقعیت و بگید لطفا.خاطره هایی ک داشتین..این بحث هیجان انگیزه اما کمی خطرناک..

من خودم درگیر بودم ب صورت خفیف..شما چی

من سالها درگیر بودم اونم شدید

چطور؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم جنم😐

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

توروخدا ازین تاپیکا نزنید..من خیلی میترسم.شب نمیتونم بخوابم بخدا

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

یکی از اقوام ما میگفت یه خونه قدیمی داشتیم جن داشته 

هروقت تلویزیون رو روشن میکردیم اون خاموش میکرده 

یا یه بار اومدیم خونه دیدیم هرچی سیب تو یخچال بوده گاز زده شده. 

البته من نمیتونم باور کنم 

توروخدا ازین تاپیکا نزنید..من خیلی میترسم.شب نمیتونم بخوابم بخدا

عزیزم نوشته که خاطرات جنی

خب نخون

منم اون شب خوندم نصفه شب خیلی ترسیدم

الآنم فقط محض کنجکاوی اومدم خخخخ

اللهم عجل لولیک الفرج

من خودم تاحالا جنو ندیدم 

ولی یه مدت حس میکردم دقیقا یه نفر پشت سرم راه میره ینی دقیق حس میکردم گاهی اوقات تو خیابون سرمو برمیگردوندم ببینمش 

اونموقع فک نمیکردم جن باشه 

👄💄👠