2777
2789
عنوان

حق ندارم از همسرم ناراحت بشم

192 بازدید | 8 پست

امروز جلسه دفاع دوستم بوده 

از صبح منتظر بودم همسرم بابت صبحونه بیاد سفره رو چیدم ‌و به احترامش منتظر موندم بااینکه رفتنم به دعوتم داشت دیر می‌شد( معمولا صبح زود میره محل کارش و چون محل کارش بغل منزلمونه میاد خونه برای صبحونه )

بهش تماس گرفتم عزیزم میشه بیزحمت تا فلان جاده برسونی منو؟ بقیه ش رو راحت تره و خودم میرم

میگه سرم خیلی شلوغ شد نمیتونم برسونمت

انتظار داشتم لااقل بگه برات اسنپ بفرستم تا اون جاده رو اما چیزی نگفت 

حق ندارم ناراحت بشم؟؟ در حالیکه من به احترامش کلی منتظر موندم صبح

( نگین خودت اسنپ میگرفتی چون گوشیم بهش وصل نمیشه و‌ نگین خودت بابت اسنپ میگفتی، چون گفتن همسرم ارزش داشت )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من اگر همسرم بود ناراحت نمیشدم‌چون‌مطمینم که اگر میتونستن  ختمااااااااا میومدن و نیومدنشون دلیل منطقی داشته 

اسنپ هم خودم میگیرم و ایشون کلا اسنپ ندارن 

ولی شرایط شمارو نمیدوم بنظرم ارزش ناراحتی نداره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

چیزایی ک ما میخواستیم بگیم رو خودت گفتی جوابمونم دادی😆

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم همین که همسرت بهت اجازه داده که جلسه ی دفاع دوستت رو بری خیلی خوبه 

به نظرت منطقی هست که از مردی که فکرش مشغول کار هست چنین انتظاری داشته باشی؟

الان که میبینم به نظرم ناراحتی های ما  همه بر اساس تابوها و انتظاراتی هست که ذهنمون نسبت به افراد ایجاد کرده

وگرنه دنیا و عمر کوتاه ما جایی برای ناراحت شدن های کودکانه نداره ♥️