2777
2789
عنوان

خاطرات جنی تونو بگید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوف لعنتی چ هیجان انگیز ..منم خواب جن خیلی میبینم..خیلی اذیت مشم و شبا با ترس میپرم از خواب..اما واق ...

اصن هیجان انگیز نیست.شاید واسه شما یک تصوره ولی برای من یک اذیت کردن واقعیه برا همین خیلی ترسناکه

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
میترسونن آدمو..من همیشه دعا دارم..مدام تو خواب جیع میزدم ۱۱ ساله همیشه خواب یه جن ۵۰ ساله  با ...

بسم الله الرحمن الرحیم

یا خدا 

شنیدم میگن بده 

بدنم مورمور شد

اللهم عجل لولیک الفرج
اصن هیجان انگیز نیست.شاید واسه شما یک تصوره ولی برای من یک اذیت کردن واقعیه برا همین خیلی ترسناکه

😐 میدونم خیلی ادم اذیت میشه..من خودم یه بار از خواب بیدار شده بودم لال شده بودم و تا ۰ند دیقه زبونم نمیچرخید..همه دورم جمع شده بودن..از ترس..خوابش واقعا وحشتناک بود..اما ن فقط خواب من تو واقعیت هم درگیرم..ولی ن شدید

به کسی هم گفتی ؟ دعایی چیزی کن که بره

بله شوهرم پیش دعانویس رفت برام دعا گرفت ازون به بعد دیگه خواب نمیبینم..یه مدتم همش بالای رون پام کبود میشد بی دلیل

گفت هم همزاد بد داره هم یه جناذیتش میکنه

همین هستی خانوم بود😂😂😂

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
😐😐😐😐

خب توجه کردم دیگه 

دقیقا چن سال پیش یکی از دخترا فامیلمونو میگفتن جن میاد اذیتش میکنه فجیییع کتکش میزدن 

هی رفتن دنبال دعا و طلسمو...  

اخر بردنش پیش روانپزشک تحت درمانه بهتر شده 

دکترش تایید کرد مشکل عصبی داشته

👄💄👠
دیدنی نیست..تله پاتی با مغزه

ديده ميشه

ما خونه بابام چون خونه باغه جن زياد داره خواهرم خوابيده بوده تنها ميگه احساس پچ پچ صداشون كردم از خواب پريدم يهو ديدم گروه گروه لباس سفيد پالخت عجيب غريب دارن وسط سالن راه ميرن 

اما ميگه توانايى جيغ زدن يا بلند شدن نداشتم قلبمم ب شدت ميتپيده حال سكته داشتم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

خودمم ديدم البته نميدونم جن بود يا روح

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
ديده ميشه ما خونه بابام چون خونه باغه جن زياد داره خواهرم خوابيده بوده تنها ميگه احساس پچ پچ صداشون ...

ن عزیزم ایشون دچار فلج خواب شدن احتمال خیلی قوی..فلج خواب توهمات ترسناکی ب مغز نشون میده..نباید با جن اشتبا گرفتش..اجنه دیده نمیشن..و از طریق افکار و تصورات انسان باهاش در ارتباطن... و تماما مغز و عقل انسان رو درگیر میکنن تا ب جنون کشیده بشه

ن عزیزم ایشون دچار فلج خواب شدن احتمال خیلی قوی..فلج خواب توهمات ترسناکی ب مغز نشون میده..نباید با ج ...

پس اونى ك خودم ديدم چى بود من ك تو بيدارى بودم

پس اونى ك خودم ديدم چى بود من ك تو بيدارى بودم

نمیدونم ..اما اجنه فقط به صورت انرژی احساس میشن .حتی امام علی هم گفته در این مورد که اجنه فقط عقل انسان رو هدف قرار میدن

2810