2777
2789
عنوان

خاطرات جنی تونو بگید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 110 پست
یکی از اقوام ما میگفت یه خونه قدیمی داشتیم جن داشته  هروقت تلویزیون رو روشن میکردیم اون خاموش ...

نه واقعیته یکی هم از اشناهای ما اینجوری تعریف میکرد

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تویه تامیک ترسناک بودم امروز حین درس خوندن خسته شدم دلم میخواست چشاموببندم از ترس نمیتونستم 😑هنوز سرم دردمیکنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
چند شب میش رفتم حمام کل اینه ها رو بخار گرفته بود بعد من حواسم پرت یود داشتم خودمو میشستم یهو به آین ...

دمای حمام سردتر شد اینه عرق کرد اینجوری شد😂😂

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
چرا؟چی میشد؟

میترسونن آدمو..من همیشه دعا دارم..مدام تو خواب جیع میزدم

۱۱ ساله همیشه خواب یه جن ۵۰ ساله  با موهای دراز خاکستری به اسم هستی رو میبینم😢😢😢😢همش تو یه زیرزمین تاریک تو راهرو هستیم اصن رو پا راه نمیره با یه لبخند و چشمی که پلک نمیزنه به سرعت میاد طرف من منو ببره

این جن رو وقتی ۱۶ سالم بود خونه مادرم احصار کردم

خودش رو کاغذ دستمونو حرکت داد اسمش هستی بود ۵۰ سالش بود مرده بود 😓

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
میترسونن آدمو..من همیشه دعا دارم..مدام تو خواب جیع میزدم ۱۱ ساله همیشه خواب یه جن ۵۰ ساله  با ...

اوف لعنتی چ هیجان انگیز ..منم خواب جن خیلی میبینم..خیلی اذیت مشم و شبا با ترس میپرم از خواب..اما واقعا هیجان انگیزه..انگار فیلم ترسناک دید😁😂

2810