2777
2789
عنوان

مراسم سپند ،‌ پرنده کوچک مهاجرمون ( امروز )

| مشاهده متن کامل بحث + 22458 بازدید | 110 پست
الهی...
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
بهت تسلیت نمیگم
تبریک میگم بخاطر مقاومتت... به خاطر تلاشت و صبوریت.
خدا بزرگه گلم. انشااله روزای خوبی پیش رو داری.
خدایا آرامش و صبر ماندای عزیز رو بیشتر کن...
ما هم یه نی نی مریض داریم. برادرزادمه. هیچ کدوم صبر تورو نداریم...
برامون دعا کن عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماندانای عزیز. تسلیت می گم. و آفرین بر صبرت. نمی دونم چی باید بهت بگم. خیلی دلم گرفت خیلی. لحظه ی خداحافظی شما با فرشته ی کوچولوت هر ثانیه توی ذهنم هست و می دونم که چه لحظه سختی و دلتنگی بوده . برات از خدا صبر زیادی رو می خوام.
ماندانای عزیز
از صبر و بردباریت در عجب موندم و امیدوارم خداوند از این به بعد بهترین اتفاق ها رو بهت هدیه کنه...
مطمئن باش که سپند عزیز همیشه و در همه حال با تو و درکنار تو ئه و دعای خیرش بابت زحمات بی پایانی که براش کشیدی ؛‌بدرغه ادامه راه زندگیت هست.
میبوسمت. و امیدوارم غم آخرت باشه
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
ماندانای عزیزم.منم دختری دارم که دوران سخت بیماری راپشت سرگذاشته 3 بارعمل کرده باخوندن نوشته هایت غم بزرگی دردلم نشست وچهره زجرکشیده دخترم پیش روم مجسم شد.
اماآفرین گفتم به صبروتحملت .مرایاری کن .
مرادرغم خودت شریک بدون
ماندانای نازنینم من دیر فهمیدم و به مراسم سپند نرسیدم بهت تسلیت میگم و میدونم که خداوند بزرگ از همین الان صبرش رو بهت داده سپند تو که با رفتنش خوب شد خدا آخر عاقبت امیرحسین من رو به خیر کنه که همش نگرانش مریضیش هستم از دیشب که فهمیدم تا الان نمیتونم یه لحظه هم سپند رو فراموش کنم منو در غم خودت شریک بدون
ماندانا بهت صبرتو تبریک میگمممممم....

تا حالا از ته دل برای کسی تو محیط مجازی گریه نکرده بودم ... حرفای قشنگت و صبر و تحملت بهم امید داد .... اینقدر قشنگ بود که بازم میخام تکرار کنم:

مامان سپند
1390/2/24 5:38 ب.ظ

سپندمون خوب شد...
خوب خوب...
اینقدر خوب که خدای مهربون گفت حالا که اینقدر خوب شدی برگرد پیش خودم...
سه سال تمام یه تیکه از بهشت رو به ما داده بود و مزه اش رو به ما چشونده بود و بعد که دید سیراب سیراب شدیم دوباره برش گردوند پیش خودش...
من و همسرم با وجود این فرشته ی آسمونی که خدای بزرگ بهمون عطا کرده بود معنای پدر مادر بودن و انسان بودن رو درک کردیم...
فهمیدیم هنوز هم آدمهای خوب زیادی دور و برمون هستن...
آدمهایی که حتی یه بار هم ما و کوچولومون رو ندیدن اما با تمام وجودشون برامون دعا میکنن و از خدای بزرگ برای آرامشمون بهترین ها رو آرزو میکنند...
فهمیدیم عشق یعنی چی...
تسلیم یعنی چی...
توکل یعنی چی...
و معنای صبر یعنی چی...
فهمیدیم اینکه میگن بچه ها امانتهایی هستن که خدا بهمون دادن یعنی چی...
و فهمیدیم وقتی به خدا توکل میکنی و دوستای خوبی دور و برت هستند چقدر تحمل کردن این مشکلات برامون راحت تره...

دوستای نازنینم نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم.
چه در دوران بیماری سپند که همیشه دعاهای خیرتون همراهمون بود و چه در این دوران سخت که هنوزهم دارین با پیام ها تماس ها و محبت هاتون ما رو شرمنده ی خودتون میکنین...
از همتون ممنونم ... ممنونم برای این همه عشق و امید و محبت و دعای خیر که نثار من و همسر و فرشته ی کوچولومون کردین و میکنین...

اثر همین دعاهای شما هم هست که من و همسرم اینقدر آرومیم و خدای مهربون رو شکر میکنیم....
باور کنین نه شوکه هستیم و نه بهت زده...
وقتی برای آخرین بار فرشته ی قشنگم رو دیدم و باهاش خداحافظی کردم فقط صورت گلش رو که مثل همیشه بوی گل میداد بوسیدم و توی گوشش آروم گفتم:
مامانی مواظب خودت باش...
سپردمت به خدای مهربون که میدونم حسابی حواسش بهت هست و خیالم راحته...

و بعد هم سرمو بلند کردم و گفتم خدایا شکرت...
شکرت...
شکرت...
و بازهم شکرت...

برات آرزوی شادی میکنم و امیدوارم خدا کودک خوب و سالم و صالحی جایگزین گلت بکنه ...

آمین

اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
من خواننده بخش اشپزیتون تو همین سایت بودم.ولی از مریضی پسرتون خبر نداشتم .الان شوکه شدم . اشکم را نمی تونم نگه دارم.خدا بهتون صبر بده.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
mandana joon dar barabar oon sabre bozorget man dige harfi baram nemimooneh ke bezanam....

vali az lahzehei ke matlabet ro khoondam va na bavaraneh fahmidam ke sepande golemoon par keshide faghat daram boland bolan gerye mikonam....soorate nazesh yek lahzeh az jeloye cheshmam door nemishe....bavaresh baraye man ke fekr mikardam sepand khoob shode kheili sakht bood

yadam nemire tapike ashpazito va inke ba che eshghi ghazaha mipokhti baraye fereshteye koochooloot va ba oon hame mehrabooni be baghieye mamana ham amoozesh midadi

az samime ghalbam behet tasliat migam....va bekhatere inhame sabri ke khoda behet dad tabrik

roohesh shad