2777
2789
دوستان بنا به گفته دوست عزیزی به نام لادن

مراسم سپند عزیزمون امروز راس ساعت 5 تا 6.5 برگزار میشه ادرس هم:

فلکه دوم صادقیه بلوار ایت الله کاشانی مجتمع نابینایان شهید محبی تالار همایش جواد موفقیان

به امید دیدنتون در اونجا تا شاید آرامش خاطری بشیم برای دل دردمند ماندانای عزیز

روحش شاد .
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه

وای خدای من خیلی ناراحت شدم خداوند بهشون صبر بده
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا فقط به پدر مادرش تحمل بده یه کاری کن مهر سپند از دلشون بیرون بره گرچه نمیشه اما یه کاری کن خاک مهر سپندو از دلشون بکشه بیرون وگرنه نابود میشن به خودت قسم خیلی سخته قربون حکمتت برم چرا بشون بچه میدی که حالا بگیریش نمی دونم چی باید بگم...................................................................................
خدایا شکرت برای تمام روزهای آفتابی و برای تمام روزهای غمگین ابری و بارانی

... برای غروبهای آرام و شبهای تاریک و طولانی

تورا شکر می گویم برای سلامتی و بیماری ، برای غمها و شادیهائی که امسال به من عطا کردی

تو را شکر می گویم برای تمام چیزهائی که مدتی به من قرض دادی و سپس بازپس گرفتی
چرا که همه اینها مرا به تو نزدیکتر کرد.
پروردگارا، همان را می خواهم که تو برایم خواسته ای.

تنها از تو می خواهم:

آنقدر به من ایمان عطا کنی تا در هرآنچه بر سر راهم قرار می دهی تو را ببینم و خواستت را.

آنقدر امید و شجاعت تا نومید نشوم

پروردگارا، به من بردباری، فروتنی،

و تسلیم و رضا عنایت فرما

خدایا، مرا آن ده که مرا آن به ،

و آنچه را که نمی دانم چگونه از تو بخواهم
(مرسی از ازاده خانم عزیز برای متن قشنگش)خدا به پدر و مادر کوچولوی عزیزمون صبر بده