2777
2789
عنوان

مراسم سپند ،‌ پرنده کوچک مهاجرمون ( امروز )

| مشاهده متن کامل بحث + 22458 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماندانا جان مامان عزیز
نگران نباش سپند جان ماشالله بزرگ شده و خوش می تونه از خودش مراقبت کنه و لباسها شو بپوشه و .....
خدا هم هست و مواظبش هست .
عمویم پنچشنبه در اثر تصادف از دنیا رفتند و با خوندن نوشته هایت کلی گریه کردم و اشک ریختم تو بهشت زهرا هم رفتم قطعه کودکان و دنبال سپند هم گشتم .

وقتی نوشته هایت را به همسرم گفتم بعد از یک مدت بگشت به من گفت بهت بگم حالشو خیلی گرفتی و خیلی ناراحت شده
تسلیت می گیم.
ماندانای عزیزم ! دوست مهربون و گلم ! خدا رو شکر میکنم که کسی مثل تو رو توی زندگیم شناختم در برابر این دل دریایی و این همه صبر و مقاومت چیزی برای گفتن ندارم .......

امیدوارم همیشه سرشار از آرامش و شادی بی انتها باشی .
مامان سپند عزیز
با خوندن نوشته های قشنگت فقط گریه کردم وتموم مدت صورت پسرمو دیدم،امیدوارم ذره ای از روح قوی وایمان وصبرت رو خدا به من وهمه مادرهای خوب دیگه هم بده،هنوز فایل دستور غذاتو توی کامپیوترم دارم و بهش سر میزنم،برات آرزوی بهترین ها رو دارم ومیگم خوش بحالت که اینقدر قوی هستی.
ماندانای عزیز ای نازنین
همه ما مادریم و می دونیم اینکه آدم بخواد بری آخرین بار چهره ماه گونه فرزندشو ببینه از هزار بار مردن هم بدتره. گریه بهم مجال نمی ده بنویسم اما امیدوارم خدای مهربون که حالا سپند نازنینمونو تو آغوش خودش گرفته غم بزرگی که توی دلتونه رو به آرامش تبدیل کنه. از خدا براتون طلب شکیبایی در برابراین مصیبتو دارم.
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

ماندانای عزیزم بهت تسلیت میگم هرچقدر مقاوم تر و نزد خدا بزرگتر باشی خدا امتحان سخت تری برات در نظر میگیره تواز این امتحان بزرگ سربلند بیرون اومدی خوشحالم که با انسان صبور و نمونه ای مثل تو آشنا شدم توی این دو سالی که تو سایت هستم کلی ازت یاد گرفتم و الان هم صبوری و استقامت رو ازت یاد گرفتم
ماندانای گلم: آمدم برایت صبر آرزو کنم نامه ات را خواندم و دیدم صبر در برابر تو قد خم کرده است...تو آنقدر بزرگی و والا که برای گفتن هرآنچه در دلم هست در برابرت کم آورده ام.بوسه میزنم بر دستان پر مهر و قلب رنج کشیده ات....گریه امانم نمیدهد بانو....سلام مرا به فرشته ها برسان............
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت