2777
2789
عنوان

مراسم سپند ،‌ پرنده کوچک مهاجرمون ( امروز )

| مشاهده متن کامل بحث + 22458 بازدید | 110 پست
واییییییییییییی مامان سپند عزیز

چی میتونم بگممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟

اشکم در اومد نوشته تون و خوندممممممم خدا رو شکر که بهترید الهی که هر جا هستین تنتون سالم باشه

عزیزممممم چرا دیگه نی نی سایت نمیاین ؟؟؟؟؟ البته من تا به حال افتخار اینو نداشتم که باهاتون حرف بزنم دوستات خیلی از شما گفتن از مهربونیتون از صبر و .............. البته از نوشته تون فهمیدم که چه فرشته ای هستین

از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
عزیزم
ماندانای مهربونم چقدر صبور و باایمان و قوی هستی
وه که خدای بزرگ چه بنده های مقاومی داره

نمی دونم چی بگم گلم نمی شه تسلیت گفت چون به قول مهربون قلمت سپندمون الان خوب خوب شده.

الان فرشته ها بدجوری هوای شما رو دارن پس برای ما هم دعا کن عزیزکم
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماندانا جون دیگه غم نبینی عزیزم ... مطمئن باش سپند عزیز الان جاش خیلی راحته

یکی از بستگان ما بچش رو تو 5 سالگی از دست داد ..اینقدر ناراحتی و بیقراری میکرد که یه شب پسرش به خوابش اومد و تو خواب سرش شکسته بود . مامانش بهش گفته بود چرا سرت شکسته گفته بود به خاطر اینکه اینقدر برام بی تابی و گریه میکنی من اینجا خیلی جام راحته . دیگه بعد از اون مامانش بنده خدا آرومتر شد و بیقراریاش کمتر شد...

از خداوند صبر عاجل رو براتون خواستارم عزیزم ...
ماندانا عزیزم...میدونم هیچ کلمه و هیچ چیزی نمیتونه تسلای قلبت باشه...فقط از خدا میخوام خودش صبر بده

صبر صبر صبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

ببخشید گریه مجالم نمیده بنویسم
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
ماندانا جونم ماندانا ی گلم
نمیدونم چی بگم همونروز که صورت اروم و گلتو دیدم کم اوردم
کم اوردم در مقابل این همه صبرو استقامتت
در مقابل روحیه قوی و استوارت
در مقابل مقام والا ی مادر بودنت که همه مادران دیگه به تو و ایمانت غبطه میخورن
قربون سپند برم که نامه به اون زیبایی برای تو و پدرش نوشته
میبوسم روی ماهتو هزار بارررررررررر
سلام به همه ی دوستان گلم ....سلام به ماندانای عزیز و مهربون ...اسطوره ی صبر و مقاومت..... واقعا نمی دونم چی بگم همین قدر که واقعا به خاطر نا شکری هام و کم طاقتی هایم وقتی با شما خودمو مقایسه می کنم خیلی خیلی خجالت زده می شم....الهی خداوند مهربون روح معصومشو قرین الطاف بینهایتش کنه و به خانواده اش خصوصا شما صبزی جزیل عنایت کنه....روحش شاد
ماندانا جان // عزیزم // آرامشت ارزوی همه ماست . برامون دعا کن مثل همیشه // هوای همسری رو داشته باش ... بازم میای ؟؟؟ بازم بهمون درس بده .... مراقب خودت باش
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام به ماندانای عزیز
با تمام وجودم از خداوند صبر را برایت خواستارم و میدانم در راه سختی که در پیش داری با ایمان واعتقادت میتوانی این داغ بسیار بزرگ را تحمل کنی زیرا خداوند این را از ما خواسته که امانتهای او را خوب نگهداری کنیم و در وقت معین باز پس دهیم ای وای که خیلی سخته
من هم مادری داغدار هستم که برای تسلای خاطر شما دعا می کنم
چقدر میومدم تاپیک ها رو میگشتم تا خبری از تو و سپند بگیرم واقعاشوکه شدم وقتی پستت رو خوندم بی اختیار به گریه افتادم افرین به ایمانت که تونستی اینقدر اروم ازش جداشی خیلی خیلی سخته واسه ما بنده های کم طاقتش . من بام مقدور نیست واسه مراسم سپند عزیز بیام اما مطمین باش به نیت تو و همسرت و سپند عزیز از صمیم قلبم دعا میخونم .واقعا حضورت انرزی تمومه برای ما مامانای خسته و بعضی وقتا غر غر و و ناشکر .
سلام
ماندانای عزیز از خدا برای فرشته کوچولوت رحمت بی نهایت خدا وبرای شما وپدرش صبر می خوام هر چند که شما نمونه واقعی تسلیم ورضا در مقابل خدایی وصبوری شما همه رو شرمنده می کنه منو تو غم خودت شریک بدون

وقتی متن شما رو خوندم خیلی از ناسپاسی های خودم در مقابل خدا خجالت کشیدم