2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک ده هزارم شما هنر آشپزی و این همه سلیقه رو ندارم ... واقعا لذت بردم از دیدن اینهمه کار با سلیقه و عشق

پاینده باشید دوستان با سلیقه ی من

این هم برای تنوع :

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
ای ول به همگی

یعنی اگه شوهرم اینا رو ببینه بهم بگه بیا بریم طلاقت بدم حرفی برای گفتن نداااااارم

چه غذا هایی چه کیک هایی چه خطططططی

از صفحه اول تا اخر داشتم فکر می کردم من چه هنرییییی دارم هیچی در خودم نیافتم

خیر سرم کلاس خط میرم تازه مرحله مقدماتی قبول شدم الان که خط مسیحا رو می بینم میگم دیگه تو این تاپیک نیام سنگین ترم

الانم دارم زنگ میزنم یه وقت مشاوره بگیرم
افسانه جون حالا که شیوا نیومد من دستور کیکی که همیشه میدرستم رو میذارم تا استفاده کنی باز شیوا اومد اگر با مال من فرق داشت توضیح بده.........

4 تا تخم مرغ که به دمای محیط رسیده
شیر 3/4 لیوان (پیمانه ام از این لیوان های دسته دار لومینارک)
نیم لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
نصف قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
شکر 1 لیوان

اول از همه تخم مرغ ها رو سفیده رو از زرده جدا میکنم(سفیده رو آخر سر اضافه میکنیم چون اگر از اول اضافه بشه پفش میخوابه در جریان هم زدن بقیه مواد)
فر رو روشن میکنم
زرده رو با شکر و وانیل انقدر با هم زن میزنم تا رنگش کرم روشن بشه و حبابها رو داخلش ببینی
بعد شیر و روغن و بکینگ پودر و نصف آرد رو اضافه میکنم با همزن تا جائیکه که مواد یکدست بشه میزنم بعد باقی آرد و دوباره میزنم تا یکدست بشه

همزن رو میشورم و خشک میکنم(چربی و خیسی به هیچ وجه نباید داشته باشه وقتی سفیده رو میزنی)
نکته دیگه هم حتی یه ذره زرده وارد سفیده نشده باشه

با همزن انقدرررررررررررررر سفیده رو میزنم تا پفکی بشه و رد همزن روشون بمونه....یعنی رد همرن محو نشه

بعد سفیده رو به مواد بالا اضافه میکنم و با لیسک یا کفگیر چوبی آروم و فقط و فقط در یک جهت هم میزنم فقط تا اندازه ای که سفیده قاطی بشه با مواد .........خیلی هم نزنید چون پف سفیده و در نتیجه پف کیک میخوابه

کف قالب (قالبم یکی از ماهی تابه های تفلونم هست که استفاده نمیکنم دسته هاش رو جدا کردم!!!) رو چرب میکنم و مواد رو میریزم

بعد میذارم تو فر گرم حدود نیم ساعت تا سه ربع بعد آماده است بسته به قدرت فر داره.........من معمولا میرم سراغ بقیه کارهام ولی حواسم هست اولین لحظه ای که بوی خوب کیک رو استشمام کردم میبینم که آماده شده.....حالا چند بار چک کنی دستت میاد برای اینکه بفهمی کیک هم مغز پخت شده یه چوب کبریت یا چاقو در کیک فرو میکنی اگر بهش خمیر نچسبید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته

نوش جان

کیک تولد امیرپارسا که با همین روش پختم

مولتی هاستر
اگر روی کیک تون ترک میخوره..........دو حالت داره..........یا بکینگ پودر زیاد میریزین (یادتون باشه اگر کم هم بریزید پفش کمتر میشه)...............یا قالب با مایع کیک هم خونی نداره و مایع زیاده برای اون قالب

برای لا به لاش هم آناناس و گردو و موز میریزم

هر لایه رو جدا خامه کشی میکنم از این مواد لا به لاش دوباره لایه بعد در آخر هم کل کیک رو خامه کشی میکنم

یه مقدار از آب کمپوت آناناس رو هم روی کیک میریزم نه جوری که خمیر بشه ولی از اون حالت خشکی در میاد مثل کیک های بیرون نرم میشه............. این دیگه آخرین فوت کوزه گری بود...........همه رو گفتم............حالشو ببرید
سلام
افسانه جونم ببخشید با تاخیر شدش
مواد لازم

•تخم مرغ (5 عدد)
•آرد (دو پیمانه سر پر)
•شکر (یک پیمانه سر خالی)
•شیر (یک پیمانه)
•روغن مایع (یک پیمانه سر خالی)
•وانیل (یک قاشق چای خوری)
•بکینگ پودر (دو قاشق مربا خوری)
طرزتهیه:

قبل از آماده کردن مایه کیک، فر را روشن کنید تا همزمان با تهیه مایه، داغ شود.

•تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید به طوری که مایع کاملا سفید و غلیظ شود (حداقل 10 دقیقه برای این کار زمان لازم است). توجه داشته باشید که هر چه تخم مرغ و شکر را بیشتر بزنید، کیک بیشتر پف می کند.
•شیر، روغن مایع، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید (خیلی کم فقط به طوری که غلظت مایع یکنواخت شود).
•آرد را اضافه کنید و باز فقط تا حدی هم بزنید که آرد در مایع حل شده و به صورت گلوله های باز نشده باقی نماند. (هم زدن بیش از حد آرد موجب پف نکردن و عدم حالت اسفنجی کیک می شود)
•به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن مایع کف ظرف قالب ریخته و با قلموی شیرینی پزی کف و لبه های ظرف را چرب کنید.
•ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه روی طبقه وسط فر با دمای بالا (حدود 210 تا 230 درجه) قرار دهید.
•پس از این مدت و زمانی که مایه کیک داخل قالب کمی پف کرد، فر را کم کنید (حدود 120 درجه) و مدت 20 دقیقه دیگر در این حالت نگه دارید تا کیک مغز پخت شود.
•پس از پخته شدن کامل کیک، گریل فر را به مدت دو دقیقه روشن کنید تا روی کیک نیز پخته شود. (معمولا یک روش مناسب برای اطمینان از مغزپخت شدن کیک، فرو کردن چوب کبریت داخل کیک است، اگر هنگام بیرون آوردن چوب کبریت، مایع خام کیک به آن نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.)
•کیک را بیرون آورده و برش دهید.
•در صورت تمایل از روکش خامه ای یا شکلاتی استفاده کنید
ممنون مهتا جان وشیوای عزیز.........
من همزن برقی ندارم مهتا..بریزم تو مخلوط کن مثل مدل شیوا خوب میشه ؟می تونم پودر شکلات اضافه کنم کی اضافه کنم ؟آخه همه اعضای خانواده کیک شکلاتی دوست می دارن

چشم براتون می نویسم ناهید خانوم ..
افسانه جون با مخلوط کن خوب و اسفنجی نمیشه.........کیک 3 دقیقه ای اگر خوب میشه چون تخم مرغش زیاده.........برا این کیک همزن نیازه

الان به لطفا چینی ها همزن ها خیلی ارزون شدن من از این متفرقه ها دارم و الان 3 ساله مدام استفاده میکنم آخ نگفته فکر کنم 20 تومن خریدم

پودر کاکائو رو آخر سر به مایه اضافه کن قبل از اینکه سفیده تخم مرغ رو بریزی.........

من برای زبرا کیک همین کار رو میکنم نصف مایع رو کاکائوئی میکنم

گاهی برا مهمونی هام همون کیک اسفنجی رو میدرستم با پودر کاکائو و شیر و شکر براش مایع شکلائی تهیه میکنم و با قاشق میدم روی کیک هم تزئینش میشه هم خوشمزه میشه
2810