افسانه جون حالا که شیوا نیومد من دستور کیکی که همیشه میدرستم رو میذارم تا استفاده کنی باز شیوا اومد اگر با مال من فرق داشت توضیح بده.........
4 تا تخم مرغ که به دمای محیط رسیده
شیر 3/4 لیوان (پیمانه ام از این لیوان های دسته دار لومینارک)
نیم لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
نصف قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
شکر 1 لیوان
اول از همه تخم مرغ ها رو سفیده رو از زرده جدا میکنم(سفیده رو آخر سر اضافه میکنیم چون اگر از اول اضافه بشه پفش میخوابه در جریان هم زدن بقیه مواد)
فر رو روشن میکنم
زرده رو با شکر و وانیل انقدر با هم زن میزنم تا رنگش کرم روشن بشه و حبابها رو داخلش ببینی
بعد شیر و روغن و بکینگ پودر و نصف آرد رو اضافه میکنم با همزن تا جائیکه که مواد یکدست بشه میزنم بعد باقی آرد و دوباره میزنم تا یکدست بشه
همزن رو میشورم و خشک میکنم(چربی و خیسی به هیچ وجه نباید داشته باشه وقتی سفیده رو میزنی)
نکته دیگه هم حتی یه ذره زرده وارد سفیده نشده باشه
با همزن انقدرررررررررررررر سفیده رو میزنم تا پفکی بشه و رد همزن روشون بمونه....یعنی رد همرن محو نشه
بعد سفیده رو به مواد بالا اضافه میکنم و با لیسک یا کفگیر چوبی آروم و فقط و فقط در یک جهت هم میزنم فقط تا اندازه ای که سفیده قاطی بشه با مواد .........خیلی هم نزنید چون پف سفیده و در نتیجه پف کیک میخوابه
کف قالب (قالبم یکی از ماهی تابه های تفلونم هست که استفاده نمیکنم دسته هاش رو جدا کردم!!!) رو چرب میکنم و مواد رو میریزم
بعد میذارم تو فر گرم حدود نیم ساعت تا سه ربع بعد آماده است بسته به قدرت فر داره.........من معمولا میرم سراغ بقیه کارهام ولی حواسم هست اولین لحظه ای که بوی خوب کیک رو استشمام کردم میبینم که آماده شده.....حالا چند بار چک کنی دستت میاد برای اینکه بفهمی کیک هم مغز پخت شده یه چوب کبریت یا چاقو در کیک فرو میکنی اگر بهش خمیر نچسبید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته
نوش جان
کیک تولد امیرپارسا که با همین روش پختم