2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهتا جون
امروز تازه واکسن 6 ماهگی دخترمو زدم تحت تأثیر استامینوفن یه کم بیشتر از روزای پیش خوابیده منم اومدم کلی از دستورا رو خوندم. دوس دارم ازاون کیکا واسه تولد دخترم مایا درست کنم.
با اجازه بزرگای این تاپیک من یه چیزی بگم؟

ناهید جون انگار شیرو باید موقعی که مواد در حال هم خوردن هستن اضافه کنی که یه حالت حباب تو مواد تشکیل بشه. البته مقدار زیاد شیر بهرحال خمیری میکنه کیکو. معمولا حدود دو قاشق غذا خوری بیشتر استفاده نمیکنن.
افسانه جون البته این قارچها کوچیکه ولی بزرگشم هست

مواد ماکارونی رو ریختم تو قارچی که شکمش رو خالی کرده بودم بعد روش پنیر پیتزا ریختم گذاشتم تو ماهیتابه سرخ شد اولش اب می ندازه ولی خوبه باعث می شه قارچها کاملا بپزه بعد هم ابش که کم شد سرخ می شه
افسانه جان نگران نباش من همه اسپم ها رو پاک میکنم

والا افسانه جان من 4 سال پیش برا جهیزیه ام خریدم 45 تومن............مدلها و مارک های مختلف داره........برو تو بازار ببین و چیزی که کاربردش برات خوبه بخر

دختر خاله ام از می شف یدونه خرید حدود 70 تومن ولی کلی کارائی های بیشتر داره

ناهید جان شیر اصلا کیک رو خمیر نمیکنه بقیه مراحل کارت مثل دستور من بود یعنی جدا کردن سفیده و زرده و بقیه مراحل؟ اگر اینطور باشه شیر هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه مطمئن باش
اینم کیکی که برای سالگرد ازدواجمون درستیدم اون کوچیکه رو شب قبلش برای خودم و همسری و امیرپارسا و اون بزرگتره هم فرداش که مامان اینا رو شام دعوت کرده بودم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اینم همون پاستای مهتائی

اینم یه غذای عربی اگر خواستید دستورش رو میذارم براتون

اینم کاسه یخ

اینم ژله رنگین کمان

اینم پودینگ دو لایه
مرسی مهتا
این پودینگ دولایه ات همون دکتر اوتکره دیگه ؟آخه مال من تو ظرف بر نمی گرده تعجب کردم برای تو چه طور اینجوری در اومده
دستور اون غذا عربی هم بزار البته اگه تند نیست
نه افسانه جون تند نیست.........تقریبا شبیه بورک درست میشه

مواد داخلش هر چی دوست داری مثل مواد ماکارونی یا پاستا با گوشت چرخ کرده قارچ مارغ یا هر چی دوست داری من گوشت چرخ کرده و ذرت و نخود فرنگی و پیاز داغ و قارچ ریختم

نون تست رو یه لحظه میذاری تو شیر تا حدی که فقط کمی نرم بشه از مواد بالا کمی میذاری وسطش و با دستت نون رو گرد میکنی دور مواد شکل انگشت میشه...........من اسمش رو گذاشتم پیراشکی انگشتی........و بعد تو تابه با روغن سرخش میکنی .............طرفدار زیاد داشت.........همه مهمونا خوششون اومد
2810