2777
2789
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

| مشاهده متن کامل بحث + 38523 بازدید | 249 پست
پودینگ هم دکتر اوتکر بود البته اینو اینترنتی خریده بودم از سایت چاره........تو هایپر یا شهروند تا حالا ندیده بودم....

عکس روشون رو نگاه کن اگر دیدی عکسش پودینگ رو ریخته تو کاسه یعنی نمیشه برگردوند.......ولی اگر دیدی تو قالب ریخته بوده و برگردونده یعنی میشه برگردوند......

اینی که من خریدم پودینگ دو لایه بود.......البته من موقع ریختن تو ظرف هول شدم و خوب نشد اصلش اینه که لایه شکلاتی بره وسط و وقتی بر میگردونی معلوم نباشه وقتی برش میزنی مشخص میشه.......در واقع لایه شکلاتی اش مخفیه!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم لایه اول ژله قرمز بود..........لایه دوم همون ژله قرمز با شیر که صورتی شده.........شیر رو هم اول اجازه بده ژله خنک بشه بعد اضافه کن همون مقداری که آب میریزی باید شیر بریزی..........لایه آخر هم ژله آلوئه ورا با شیر
برای غذای مهتائی...............هههه

اول مثل مواد گوشتی ماکارونی موادت رو آماده میکنی........من پیازداغ و گوشت و فلفل دلمه و ذرت و نخود فرنگی و قارچ و رب میریزم.........گاهی هم مرغ به جای گوشت و یکبار هم با کالباس درستیدم اونم خوشمزه شده بود............پاستا ها رو آبکش میکنی..............داخل ظرف اصلی که پیرکس هست مواد رو با پاستا خوب مخلوط میکنی و در نهایت پنیر موتزارلا یا همون پنیر پیتزای فراوان میریزی روش و میذاری تو فر.......حدود 15 تا 20 دقیقه بعدشم کمی گریل رو روشن میکنی..........

به یکی از دوستام یاد دادم فر نداره با ماکروفر درست میکنه پاستا ها و موادش رو خوب خوب میپزه که کاملا پخته باشن بعد 10 دقیقه میذاره تو ماکروفر تا فقط پنیرش طلائی بشه همین

با سس قرمز هم میل کنید

امیدوارم خوشت بیاد
مهتااااااااااااااااا یعنی ترکوندی هاااااااا

خدارا هزار بار شکر ارباب نمیاد اینجا ....

یه سر انگشت به من سلیقه یاد بدید .. میشه؟؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
وییییی مسیحا تو هم منو با این همه تعریف ترکوندی هههههه عزیزم بیشتر حوصله میخواد وگرنه سلیقه رو مطمئنم داری...........

چشم شیوا جون میخرم برات از پلاسکوئی نزدیک خونمون خریدم ایشالا تو قرار بعدی بهت میدم بوس
البته فقط قلب نداره ها از این قالب هاست که زیرش در داره شکلش عوض میشه 5 تا شکل مختلف هم داره خیلی خوب و کار راه اندازه
2810