2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
سادات جان خدا رو صد هزار مرتبه شکر  که عملت رو انجام دادی عزیزم  باور کن روز عملت خیلی ب ...

ممنون عزیز دلم ،شما لطف داری خدا پسر تو نگهدار و سرباز امام زمان بشه ان شاءالله 

دیگه خودم یکمی کم آوردم،ترس دارم 

دیگه هر چی خدا بخواد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیز دلم ،شما لطف داری خدا پسر تو نگهدار و سرباز امام زمان بشه ان شاءالله  دیگه خودم یکم ...

سادات جونم از من به شما نصیحت خواهرانه، شکر خدا عمل هایی که لازم بوده انجام دادی

یه فرصتِ چندماهه هم داری

توو این مسیر این که شما با یک روحیه

قوی و یک اراده فولادی قدم بذاری 

مهمترین اصلِ

سادات جان از این فرصتی که داری نهایت

استفاده رو ببر، حسابی خودت رو قوی

کن. 

قرار نیست توو مسیری که قراره پا بذاری

، لحظه ای به کم آوردن و نتونستن و شاید نشه فکر کنی. 

خودتو بساز خواهرم، فرزندِ فردای تو، از 

تو انتظار داره که امروز  یک مادر قوی باشی

عمل شما چند ساعت طول کشید؟ تا چند روز بعد درد داشتی گلم؟  اگه امکانش هست عکس هیستروسونوگرافی ق ...

عزیزم من ریکاوری م به خاطر بیهوشیم زمان‌بر شده بود. فکر کنم نزدیک 3ساعت زمان برد

عمل شما چند ساعت طول کشید؟ تا چند روز بعد درد داشتی گلم؟  اگه امکانش هست عکس هیستروسونوگرافی ق ...

دو روز اول یه مقدار توو قفسه سینه درد 

داشتم. کلا یه سه چهار روز هم بعضی وقتا 

جای بخیه ها هم یه مقدار درد و سوزش

داشت ولی خیلی زود کلا برطرف شد

سلام دوست عزیز...فعلا یه زخم داشتم دکترم گفت عفونتت شدید بوده باعثش شده ...من همیشه یادمه ترشحات خ زیاد داشتم چ باردار بودم چه نه حالا از وقتی زخمو فریز کردم خ خوبشدم ترسحاتم خ کمن فقط تو تخمک گذاری هست و قبل پری ...یه از خونم دادم عجیبه برام یه فاکتور خونم از سی دی ها مشکل داشت ..تا حالام آز دادم معلوم نشده بود...دکترم گفت باید سرم بگیری دیگه نمیدونم سرم بده یا نه...حالا تو اقدامم قراره سرکلاژ کنه معمولی همراه پساری 

فقط یکی از بخیه هام از داخل خیلی درد میکنه و کلافه ام کرده 

سلام عزیزم خوبی خانومی 

سادات جان شرمنده نمیدونم همسرم

پرونده پزشکیم رو کجا گذاشته

انشالله پیداش کنم اندازه هایی که خواستی

رو واست میذارم. بازم ببخشی عزیزم

عزیزم تاپیک۳ منو داستان زندکیمه بخون گفتم چه اتفاقی افتاده برام بعدش درخواست بده حرف بزنیم منم ۲بار ...

۷انومی شما خونریزی میکردین یا کیسه ابتون پاره میشد

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
فدای قلب مهربونت عزیزدلم  خدا رو هزاران بار شکر که سهم کوچیکی داشته باشم عزیزم تا جایی که من ...

ادلین بارداریم سل ۹۲ بود که از اولش استراحت بودم به دلیل خونریزی تا ماه ۵که با شیاف خوب شدم و برگشتم خونم یه ماه نشد که یه روز حس کردم خیس شدم و کیسه ابم سوراخ شده بود به بیچارگی تا هفته۲۶ رسوندم خودمو اما دیگه دکتر ها ختم بارداری دادن چون مایع ۴ میلیمتر مونده بود..و پسرم پر کشید زنده و سالم

دومین بارداریم مرداد امسال بود همه چیز خوب بود تا رسیدم ۱۴ هفته که باز دیدم تو خاب کیسه ابم پاره شده..

و به دلیل سن کم جنین بازم ختم بارداری😭داغونمو درمونده دوتا بچه از دست دادم..

نه عفونت نه مشکل رحمی نه طول سرویکس کم  نه خونریزی نه مشکل از بچه فقط کیسه ابم پاره میشه نمیدونم راه حلی داره یا نه شدیدا به تجربیاتتون نیاز دارم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔