2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
مینا جون چه خوب کردی که کمی از خودتون برامون نوشتی ، اینکه تولد لنا جون به خودتون هم خوش گذشته ،خیلی خوبه ، امیدوارم همیشه شاد باشید در مورد عکس ،چون من عکاس خیلی خوبی نیستم و،وقت هم ندارم ،اتلیه برای امثال من بهتره ولی حتما خودت عکسهای خوبی می گیری و خوش به حال لنا که مامانش لحظه های خوب رو براش ماندگار می کنه من چند روزه خیلی ذهنم مشغوله ، به نظرم هانا پاهاشو بد میذاره و راه میره ، همش نگرانم دررفتگی لگن داشته باشه ، راستش تو پنج ماهگی کمی مشکوک شدم چون چینهای پاش قرینه نبود ، یه سونو کردم نرمال بود ولی دیگه گرافی ساده نگرفتم( از اشعه اش ترسیدم) دکترش هم گفت معاینه اش نرماله دیگه بی خیال شدم ،هفته بعد می برمش دکتر ،دعا کنین چیزی نباشه ، وگرنه دق می کنم !
دوستان میدونید پوشک استخری را باید از کجا تهیه کنم .2 خرداد دارم میرم آنتالیا.نمیدونم چه ضد آفتابی برای پسرم استفاده کنم؟
bunooshop نمایندگی لباس زیر برندهای برتر ترکیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز! من برگشتم ایران فعلاً چند ماهی مهمون مامان و بابا هستم تا همسرم هم برگرده! سلنا با همه بازی میکنه و کلاً بچه خونگرمیه ولی اصلاً نمیتونم بذارمش پیش کسی و جایی برم همینکه ببینه من نیستم گریه میکنه نمیدونم از اول مهر چطور برم سر کار ! سلنا ١١ کیلو و قدش٧٩ بود ٨ تا دندون داره و کامل راه میره و خیلی هم حرف میزنه ولی بیشتر حرفاش معلوم نیست چی میگه ولی لحن صحبتش به صورت سوالیه! میوه اصلاً نمیخوره نمیدونم چی کار کنم! خیلی هم شیطون شده از روی مبلا میپره میره روی میز شیشه ای جلوی مبل میشینه ،وای میسته راستی شماها الان به جز قطره اهن چی به نی نی هاتون میدین؟ الهام مارین شری زهرا مینای عزیز و بقیه دوستای گلم امیدوارم نی نی های شما هم خوب باشن. الهام جون ایشالا که مشکل خاصی نباشه واسه هانا، مارین جون امیدوارم کیاشا هم خوب شده باشه و بتونی به سفر مشهدت برسی! زهرا جون کی زایمان میکنی؟ خوش به حالت که دیگه خیالت از بابت بچه دوم هم راحت میشه
سمیرا جون خوش امدی عزیزم ماشالله به دختر کوچولوی زرنگت لنا تازه دو روزه شروع کرده به راه رفتن البته در حد دو سه قدم٠٠٠ زهرا جون کجایی حالت خوبه پرنسا و خواهر کوچولوش خوبن!این روزا راحت سپری میشه !
سمیرا جون چه خوبه که برگشتی ، درسته که من اصلا ندیدمت ولی واقعا خوشحال شدم که اومدی ، امیدوارم به زودی ببینمت ، همسایه هم که هستیم دیگه بهتر! افرین به سلنا خانم زرنگ ، هانا هم میوه کم می خوره ،البته کلا همه چی کم می خوره نه فقط میوه! به زور تازه شده ده کیلو! مینا جون ،ممنون از دلداریت ،واقعا امیدوارم چیزی نباشه، حتما نتیجه رو بهتون می گم ، راستی هنوز هم کلاس خلاقیت رو میری؟ چطوره؟
سلام .خوبین مامانا . تا حدی بعضی از پست ها رو خوندم و خوش حالم که نی نی ها کارهای جدید یاد گرفتن . ممنون از مامانایی هم که حالمو پرسیده بودین . یه کم گرفتارم . مادرم مریضه و همینطور همسری اینه که یه کم گرفتارم . رزا هم خوبه و به همه ی خاله هاش سلام میرسونه . الان هر چی میگیم مخصوصا کلمات تک سیلابی رو تکرار میکنه مثل بابا ماما دد جوجو آب زی زی اسم خاله اش و فعل رفت. راه میره اما چه راه رفتنی تلپ میافته . خیلی هم وروجک شده و اگه چیزی بر خلاف میلش باشه آشکارا مخالفت میکنه . کارای خونه ی منم گاهی به خاطر رزا به تعویق می افته گاهی اذیتم میکنه و همه جا رو به هم میریزه . توصیه های خوبی کردی الی جان ممنون دوستتون دارم .
سلام به همه دوستای گلم چند روزه درگیر گرفتن نمونه ادرار از سلنا هستم ولی هنوز موفق نشدم یا کیسه ادرارش کنده میشه یا خوب نمیچسبه از بغلش نم میده اصلاً نمیدونم چی کار کنم بد جور ذهنم درگیر این قضیه شده لطفاً اگه تجربه ای در این زمینه دارین یا راهکاری راهنمایییم کنین
سلا دوستای گلم ، امیدوارم حال خودتون و نی نیای گلتون خوب خوب باشه، ممنون که وقتی نیستمم حالمو می پرسین. سمیرا جون خوش اومدی دوستم، سلنا جونم ببوس، الهام جون امیدوارم هانا خانومی چیزیش نباشه و شمام از نگرانی در بیای، چند وقتی بود سرم خیلی شلوغ بود آخه هم عروسی دختر عمه ام بود هم عروسی تنها عموی پرنسا بود و باید سنگ تموم میزاشتیم، پرنسس تو عروسی اصلا اذیتم نکرد و کلی با خاله اش و پسر خاله اش بازی کرد. در ضمن خیلی دلم می خواد دوباره با هم قرار بزاریم و این دفعه بقیه هم بیان، راستی کسی از مستانه جون خبر نداره؟
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
مینا جونم چه کار جالبی واسه تولد دخملی انجام دادی فکر میکنم همیشه بهترین ایده هارو داری، کاش میشد عکس لنا کوچولو رو ببینم، در ضمن راه رفتنش مبارکه عسیسم ♡♡♡
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.